Odlczam...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja bede testowac za jakies 6 dni - dzis jest juz 8 dpo - mialam pregnyl 5000 j - zobaczymy, poki co nie mam jakichs specjalnych objawow ciazy, jedynie cos od kilku dni jakies problemy, bo brzuch mnie boli i jakies zaparcie, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy, moze sie czyms zatrulam, trzymajcie kciuki mimo wszystko
-
ja w sumie to nie wiem kiedy będę testować, dzisiaj 10dpo. 2 dni temu beta ujemna, i straciłam nadzieje. miałam zrobić dzisiaj betę, ale odechciało mi się kucia, testów sikanych nie mam w domu, a też nie chce mojego ganiać po aptekach, Chyba się BOJĘ hehe i kazda wymówka jest dobra. Wczoraj z dererminacją mówiłam, że dzisiaj zrobię badanie krwi, dzisiaj z kolei myślę poczekać do terminu @... w sumie to 3-4 dni.
-
...odliczam czas do testowania, znalazłam w galerii zdjęć OVU FRIEND,że lekko pozytywne testy miały już dziewczyny nawet 7 dni po owulacji!! Czyli u mnie za 4 dni.
Jest tu kto ......................?Malina81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja powinnam @ dostać 22.12, ale 21.12 małż ma urodziny i imieniny Boże ile bym dała za pozytywny test tego dnia, tyle że u mnie to chyba niepokalane poczęcie by było bo wg gina cykl bezowulacyjny:( ale nadzieja umiera ostatnia:)
-