Odlczam...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem dziś (wg mnie) 5dpo...więc poczekam następne 5-6 i zaczynam zurzywać sikańce....
z objawów (które pewnie nie znaczą nic, tylko mnie nakręcają-bo jest ZA WCZEŚNIE NA COKOLWIEK): Wczoraj wyraźne bóle miesiączkowe, kłucie, szczególnie z lewej strony, a dziś zumba na którą chodzę z wielką ochota mnie poprostu wykończyła
co się wypociłam to moje
w poprzednich cyklach luzowałam z ćwiczeniami, bo co, jezeli zaciązylam...w doopie mam...ma być to będzie.....ja ptrzestaje cwiczyc, z nerwow i od czekania lodówka sie nie zamyka, dupa rosnie a w macicy pusto.....wracam do życiaBATTINKA, ANDI87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dzis tempka spadła, dostałam okres, więc nie było potrzeby testowania. Może następnym razem będzie lepiej. Kiedyś narzekałam na krótkie cykle, bo tak 25-27 dni trwają, a teraz się z tego cieszę, bo szybciej staranka moźna znowu zacząć Muszę tylko zrobić porządek z plamieniami przed okresem, bo od roku chyba mam a ginekolog to bagatelizuje mówiąc, że taki mój urok po prostu. A wam dziewczyny życzę powodzenia w testowaniu
-
Hej ja też odliczam, powinnam testować 26, ale w środę 23 już pójdę na betę, bo wyjeżdżam i chcę wiedzieć co jest.
Jednak objawów nie widzę, nawet żadnych zapowiedzi @, ale zwykle tak mam. Nadzieję jednak mam.
Życzę cierpliwościwww.styczniowki2015.phorum.pl