Odlczam...
-
WIADOMOŚĆ
-
Goplana może owulacja się przesunęła i będzie to wszystko opóżnione??
Najlepiej zrobić sobie bhcg, jak wyjdzie ciąża to odrazu pójdziesz do gina i zobaczy czy to pozamaciczna, ale wątpie uda ci się napewno, trzymam kciuki ;*
u mnie plamienie ustało od wczoraj od 13 czysto, mam nadzieje, że wredna @ nie nadejdzie hehe8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hey dziewczyny
Ile ja bym dała żeby mieć cień kreski tak jak niektóre z was
Dzisiaj robiłam test i znowu niestety - Straciłam już wszelkie nadzieje
Teraz czekam tylko na tę wredną @ termin może jutro w 30dniu cyklu bo przed poronieniem takie cykle miałam ale ostatnią pierwszą @ po poronieniu dostałam po 24dniach dlatego robiłam już 3 testy
Ech to czekanie jest najgorsze nie ma to jak @ jak w zegarku
Powodzenia dziewczyny dla Was
Ja będę musiała niedługo zacząć nowe starania -
Nie panikuj, normalny wynik dla wczesnej ciąży , mieści się w normach.
Zjedz coś dobrego, obejrzyj jakiś fajny film i wyluzuj...
Nie stresuj się tak bo po pierwsze nie ma czym, wynik jest w porządku a po drugie jeszcze sobie tymi nerwami zaszkodzisz.
Udało się, jesteś w ciąży
-
No to dopiero 29 dc. Beta zaczyna rosnąć dopiero po zagnieżdżeniu, zagnieżdżenie z tego co pisałaś było 2 dni temu, daj fasolce trochę czasu , nie od razu beta wygodzi trzy czy czterocyfrowa. Jesteś już po terminie miesiączki czy przed, który to dzień po owulacji?
-
nick nieaktualnyNo to kejt, chyba mozna Ci gratulowac, trzymam kciuki:)
U mnie 31 dc i koniec. Rano przyszla @. Rozczarowanie tym wieksze, ze od lat moje cycle sa 28 dniowe a wczoraj jeden test pokazal 2 kreski (dwa nastepne nic) i przez moment poczulam sie mama...Dobrze, ze partnerowi nie mowilam...chcialam byc pewna. Dzis zalamka i dzien w pizamie. Jak dlugo jeszcze??? -
nick nieaktualny
-
hej kochane.
dziś odebrałam wynik drugiej bety (minęły 2 doby) tamta była 22mIU/ml , natomiast dzisiaj 50mIU/ml.... ?Czy to jest dobrzE??? Od ostatniej miesiączki minęło praktycznie 4 tygodnie, czy to nie za mały przyrost?? Znowu panikuje8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualnykejt, Czy owulacja była potwierdzona usg czy wyłącznie objawami i testami owu? To bardzo istotne informacje.
I o której godzinie wykonałaś pierwszą, a o której druga bete?
Póki co nie panikuj! Pamiętaj, że nawet jeśli przyrost jest za mały, to najczęściej po kilku dniach się wyrównuje, a na usg widać piękny pęcherzyk, później z zarodkiem i wtedy już nikt nie będzie się przejmował o Twój poziom bety.
Myślenie pozytywne to podstawa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 09:57
-
Dziewczyny przyłączam się do was i jak na razie cierpliwie czekam na efekt starań :)Nie nastawiam się, że się uda, bo to właściwie pierwszy cykl starań, więc spokojna jestem, choć nie powiedziane, ż za tydzień też będę. Pozdrawiam i trzymam za was mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 15:00