Odlczam...
-
WIADOMOŚĆ
-
ode mnie też powodzenia
-
hej. ja z mężem staram się prawie 2lata. Dopiero 4 mc temu znalazłam dobrego lekarza i wkońcu miałam owulację.... jestem 7dni po owulacji, od dwóch dni śpię w dzień i strasznie bolą mnie piersi i sutki, wysoka temp 37. Czekam na testowanie tak koło 10 marca.
Gorąca30 kiedy miałaś ovu???8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
Czwsc dziewczyny Kejt90 , u mnie z ta ovu to roznie bywa bo od jakiegos czasu moje cykle sa nieregularne , ale plus 2-4 dni , wiec tragedi tez nie ma ... Mysle , ze ovulacje mialam wczoraj . Moze tym razem bedzie to Twoj szczesliwy cykl:) Trzymam kciukiGorąca 30
-
za 3, 4 dni będę miała termin @. Mam nadzieję, że nie przyjdzie. Tempka trzyma się równo podwyższona, objawów za bardzo nie mam, oprócz rozdrażnionych piersi. Ale nie wiem czy to z powodu wczesnej ciąży, czy tego, że po 3 miesiącach brania od tego cyklu nie biorę progesteronu, zapisanego z powodu nieprzyjemnego napięcia przedmiesiączkowego..
-
hej. ja 8 marca testuje i albo bedzie to najszczesliwszy dzien kobiet albo najgorszy i bede wyła w ten dzień jak bóbr heh
Lottie a jaką masz temp.?? Ja tez mam piersi ogromne i bolesne nigdy tak nie miałam mąż mnie nie dotyka juz 6 dni hehe tez przestalam brać progesteron he życzę ci żeby była fasolinka8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny ja też testuje w tym tygodniu (tzn. jeśli @ nie przyjdzie), to jest nasz 8 cykl starań. W sumie nie powinnam się nastawiać na ciążę bo mąż ma złe wyniki nasienia, ale zawsze jest ta nadzieja. Może troszkę niepotrzebna, bo rozczarowanie przez nią jest większe. Objawów innych niż na @ nie mam, więc tym bardziej nie powinnam się nastawiać na pozytywne wiadomości. Wykres też jest dziwny, ale mimo wszystko dołączam do was