Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa to wiem wiem... w sumie dzis mnie bardzo bolalo w czasie seksu jakby szyjka byla bardzo niska i w nia za przeproszeniem walil... noo zobaczymy
Jak jutro skoczy temperatura to test owu juz powinien byc negatywny... bo ten to jaja sobie ze mnie robi... Progesteron zbadam wtedy za 7 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 17:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Nie sadzilam, ze ten dzisiejszy test tak mnie zdoluje. Naprawdę myslalam, ze to moj cykl. Wiem, ze za wczesnie zrobilam test, ale ja juz wiem, ze kolejne tez beda negatywne:/.
No ale mamy dwa kolejne grochy:) pociesza mnie to troszkę bo faje nadzieję -
hej... produkujecie jak fabryka....
gratuluję Wszystkim przyszłym mamom:)
u mnie zmiany, zaczełam nową prace, która spadła mi jak zbawienie. wychodzę rano, wracam wieczorem, cały dzień taki zapiernicz że nie ma czasu po dupie się podrapać(i dobrze). Wracam i jestem wykończona... nie mam siły na nic, prysznic i spać..................
przestałam się przejmować problemami szwagra, i nowo narodzonym dziecięciem...
odpuściłam starania (w sumie to nawet po calodniowej harówce seksu mi się nie chce), a mój M. jeśli naprawdę bedzie chciał dziecka to znajdzie sposób żeby pobaraszkować....
na forum też za bardzo czasu nie mam, czasem was podczytuje, uzupełniam wykres i tyle... co ma być to będzie.... -
krwawienie po siusianiu znowu bylo jak wychodzilam z pracy wiec zadzwonilam do lekarza kazal przyjechac prywatnie okazalon sie, ze mam krwiaka na cm dostalam l4 luteine i no spe bo macica jest napieta znowu i mam lezec.... (( ale dzidzia ok pokazal mi, zebym siee uspokoila ze serduszko bije i mi wlaczyl zebym posluchala...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia dbaj o siebie bobas teraz najważniejszy!.
Gryzelka dobrze, że zajmujesz się teraz pracą, może właśnie akurat teraz gdy się nie spinasz uda się!
Ja dziś odebrałam paczkę mam conceive, mam testy ovu, nowy termometr, pożeram wiesioła i inne, mąż ma zjechać w dniu zero na "robotę" tylko jeszcze kupa czasu. -
a u mnie w sumie @ się nie rozpoczęła, rano na papierze miałam trochę krwi i spadek temperatury, więc myślałam, że się zacznie, a tu nic....nawet jak badałam szyjkę to jest czysto i w sumie nie jest jakoś bardzo nisko jak przy @....no nic zobaczymy jutro ( w sumie jutro wypada mi @)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 21:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ooo Mkl czyżby? a taka krew małpowa czy inna?
hmmm nie była to typowo krew krwisto czerwona...taka nijaka, przyznam, że siusiałam zaraz po przebudzeniu i byłam zaspana, więc słabo widziałam, trochę było na papierze a potem takie uczucie wilgoci w pochwie, włożyłam tampona i po wyciągnięciu było na nim trochę brązowej wydzieliny więc...więc w sumie nie wiem, dziś nie czuje bym miała dostać @.