X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak u Ciebie, ale jak u mnie zaczyna się @ to nie mam do tego cienia wątpliwości - mniej albo więcej, ale ta krew jest. Pod koniec dopiero są takie przerwy, że nie wiem czy to już po czy nie.
    kurczę może jest szansa ! Oj życzę Ci tego baaaardzo!

• mkl Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam się...wole się zaskoczyć niż zawieźć, jutro wszystko się okaże, także z temperaturą, bo jak pójdzie jeszcze bardziej w dół to @ się rozpocznie, jak w góre...no to będzie znak zapytania. Rano na pewno dam znać:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nakazałam ostatnio mężowi dobre odżywianie, ostatnio z własnej kupił sobie witaminki, a dziś zzadzwonił zameldować się, że właśnie pożera winogrono;)
    Chyba dla równowagi za pizzę, którą zjadł wcześniej, ale kochany jest w tych staraniach:)

• mkl Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Nakazałam ostatnio mężowi dobre odżywianie, ostatnio z własnej kupił sobie witaminki, a dziś zzadzwonił zameldować się, że właśnie pożera winogrono;)
    Chyba dla równowagi za pizzę, którą zjadł wcześniej, ale kochany jest w tych staraniach:)

Mój odżywia się...hmmm nie za dobrze, ale wyniki nasienia ma rewelacyjne, ganiam go ganiam by jadł jakiekolwiek warzywa ale to nic nie daje;(

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem jak u mojego, bo nigdy nie badaliśmy. Lekarz powiedział, że to ostateczność, bo na facetów to źle działa. Cóż...myślę, że mój dałby radę. Ale na razie za wcześnie nie myślę o tym, bo mam zamiar zajść w czerwcu;)
    Daleko jeszcze to stać mnie na entuzjazm później stopnieje;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol jol babki! Melduje, ze tempka w dol, pewnie @ idzie. No chyba ze to po piwie, bo mam tak, ze po nawet malej dawce alkoholu, tempka spada. Ide zaraz do pracy. Do 12 posiedze i wracam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 05:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 7-15...temperatura o kreske w gore wiec owulacja miala szanse byc.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję, że czerwiec ma mnie w d.... i dzisiaj spektakularny spadek, który oznacza tylko jedno! Czekam na @

Edit: Jeśli jutro przyjdzie, to Ciri potwierdzi się to, co wywróżyłaś - owu była w 18dc, kiedy śluz był do bani i plemniory nie miały jak przeżyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:57

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A fl jakiej dlugosci masz?

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dni

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I w ogóle to teraz sobie uświadomiłam, że badanie progesteronu zrobiłam prawdopodobnie za wcześnie :/ Tzn., że wynik jest o dupę roztrzaskać?
    5.06, kiedy myślałam, że to 7dpo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:03

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja nie wiem jak u mojego, bo nigdy nie badaliśmy. Lekarz powiedział, że to ostateczność, bo na facetów to źle działa. Cóż...myślę, że mój dałby radę. Ale na razie za wcześnie nie myślę o tym, bo mam zamiar zajść w czerwcu;)
    Daleko jeszcze to stać mnie na entuzjazm później stopnieje;);)

przepraszam, ale strasznie szowinistycznego masz lekarza
    faceci w połowie odpowiadają za problemy z zajściem, no i ich badanie jest dużo "przyjemniejsze" niż nasze. Może się też okazać, że są problemy ze strony kobiety i mężczyzny, a tylko kobieta jest diagnozowana.

AnnaKliwijska lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczekałam się wyznaczenia wykresu przez OF... a już bałam się, że w tym miesiącu będzie kiszka :/
    Temp już nie mierzę, będzie co ma być...
    d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    przepraszam, ale strasznie szowinistycznego masz lekarza
    faceci w połowie odpowiadają za problemy z zajściem, no i ich badanie jest dużo "przyjemniejsze" niż nasze. Może się też okazać, że są problemy ze strony kobiety i mężczyzny, a tylko kobieta jest diagnozowana.
    Właśnie on powiedział, że faceci to wrażliwe stworzenia i jak się ich wysyła na badania to się spinają, że coś z Nimi nie tak. Fakt, że my jesteśmy bardziej do tego przyzwyczajone i najzwyczajniej w świecie silniejsze psychicznie. Dla facetów nieraz to ujma. Alicja a kiedy masz termin @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki byl? W normie? Za niski?

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Właśnie on powiedział, że faceci to wrażliwe stworzenia i jak się ich wysyła na badania to się spinają, że coś z Nimi nie tak. Fakt, że my jesteśmy bardziej do tego przyzwyczajone i najzwyczajniej w świecie silniejsze psychicznie. Dla facetów nieraz to ujma. Alicja a kiedy masz termin @?

pewnie zależy od faceta. Mój jak mu powiedziałam o tych badaniach to wysłał grafik, żebym go umówiła i stwierdził, ze przynajmniej jedno będzie sprawdzone.

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tez bez problemu poszedl. Sam zadzwonil, umowil sie i kolejnego dnia bylo po sprawie:)

• mkl Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temperatura w dole, ale @ brak żadnych bólów brzucha...poczekam do wieczora

f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    temperatura w dole, ale @ brak żadnych bólów brzucha...poczekam do wieczora
    Ja olamilam ostatnio od 10dc to 14 dopiero w 15 @ przyszla

• mkl Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja olamilam ostatnio od 10dc to 14 dopiero w 15 @ przyszla

biore taką możliwość pod uwagę, aczkolwiek u mnie @ zawsze jest w terminie, hormony wszystkie w normie, bo badałam w tym cyklu więc teoretycznie nie ma powodu by mi @ przesunęła.

f2w3rjjge8qi32en.png

‹‹ 117 118 119 120 121 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ