Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie wiem jak u Ciebie, ale jak u mnie zaczyna się @ to nie mam do tego cienia wątpliwości - mniej albo więcej, ale ta krew jest. Pod koniec dopiero są takie przerwy, że nie wiem czy to już po czy nie.
kurczę może jest szansa ! Oj życzę Ci tego baaaardzo! -
Nie nastawiam się...wole się zaskoczyć niż zawieźć, jutro wszystko się okaże, także z temperaturą, bo jak pójdzie jeszcze bardziej w dół to @ się rozpocznie, jak w góre...no to będzie znak zapytania. Rano na pewno dam znać
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Nakazałam ostatnio mężowi dobre odżywianie, ostatnio z własnej kupił sobie witaminki, a dziś zzadzwonił zameldować się, że właśnie pożera winogrono;)
Chyba dla równowagi za pizzę, którą zjadł wcześniej, ale kochany jest w tych staraniach:)
Mój odżywia się...hmmm nie za dobrze, ale wyniki nasienia ma rewelacyjne, ganiam go ganiam by jadł jakiekolwiek warzywa ale to nic nie daje;( -
nick nieaktualnyJa nie wiem jak u mojego, bo nigdy nie badaliśmy. Lekarz powiedział, że to ostateczność, bo na facetów to źle działa. Cóż...myślę, że mój dałby radę. Ale na razie za wcześnie nie myślę o tym, bo mam zamiar zajść w czerwcu;)
Daleko jeszcze to stać mnie na entuzjazm później stopnieje;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję, że czerwiec ma mnie w d.... i dzisiaj spektakularny spadek, który oznacza tylko jedno! Czekam na @
Edit: Jeśli jutro przyjdzie, to Ciri potwierdzi się to, co wywróżyłaś - owu była w 18dc, kiedy śluz był do bani i plemniory nie miały jak przeżyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 08:57
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ja nie wiem jak u mojego, bo nigdy nie badaliśmy. Lekarz powiedział, że to ostateczność, bo na facetów to źle działa. Cóż...myślę, że mój dałby radę. Ale na razie za wcześnie nie myślę o tym, bo mam zamiar zajść w czerwcu;)
Daleko jeszcze to stać mnie na entuzjazm później stopnieje;)
przepraszam, ale strasznie szowinistycznego masz lekarza
faceci w połowie odpowiadają za problemy z zajściem, no i ich badanie jest dużo "przyjemniejsze" niż nasze. Może się też okazać, że są problemy ze strony kobiety i mężczyzny, a tylko kobieta jest diagnozowana.AnnaKliwijska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:przepraszam, ale strasznie szowinistycznego masz lekarza
faceci w połowie odpowiadają za problemy z zajściem, no i ich badanie jest dużo "przyjemniejsze" niż nasze. Może się też okazać, że są problemy ze strony kobiety i mężczyzny, a tylko kobieta jest diagnozowana. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Właśnie on powiedział, że faceci to wrażliwe stworzenia i jak się ich wysyła na badania to się spinają, że coś z Nimi nie tak. Fakt, że my jesteśmy bardziej do tego przyzwyczajone i najzwyczajniej w świecie silniejsze psychicznie. Dla facetów nieraz to ujma. Alicja a kiedy masz termin @?
pewnie zależy od faceta. Mój jak mu powiedziałam o tych badaniach to wysłał grafik, żebym go umówiła i stwierdził, ze przynajmniej jedno będzie sprawdzone. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ja olamilam ostatnio od 10dc to 14 dopiero w 15 @ przyszla
biore taką możliwość pod uwagę, aczkolwiek u mnie @ zawsze jest w terminie, hormony wszystkie w normie, bo badałam w tym cyklu więc teoretycznie nie ma powodu by mi @ przesunęła.