Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Morelu kiedy masz termin @?
Ogarnęłam wszystko, nawet wyszorowałam balkon:) brawo ja;)
tylko nie mam pomysłu na obiad... od kiedy nie jem wieprzowiny/wołowiny jest trudniej wymyślić coś nowego:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa27 wrote:Ciri poproszę bobasa na 12.06 ściskam was mocno :*
Gdzieś z tyłu głowy też miałam mimo wszystko cichą nadzieję, że w tym dniu odznaczę urodzinowego kropka
Zazdroszczę pozytywnie i jeszcze raz gratuluję Styczniowa. Zarażaj ile wlezie!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! U mnie tempka lekko w gore a test bardzo negatywny. Wiem, nie powinnam jeszcze robic, jestem jak ta stonka co przezywa wykopki, narwaniec itp;)
Moj tato ma dzis urodziny i dlatego zatestowalam. Chcialam dac mu taki upragniony przez niego prezent... -
nick nieaktualny
-
Idz na bete jutroDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyDomcia, bete zrobie jesli @ nie przyjdzie we wtorek lub srode. Wiem, ze nie jestem w ciazy, a ze mam testy to se sikam. Maz codziennie rano pyta, czy cos sie zmienilo, widze w jego oczach taka cholernie wielka nadzieję... Ech, ten cykl jest ciężki dla mnie. Kolezanka podeslala mi wczoraj zdjecie usg swoich blizniakow i poradzila, ze teraz to powinnam zrobic hsg, bo MUSI cos byc nie tak ze mna. Rozryczalam sie. Pierwszy raz.
-
Morella wrote:Domcia, bete zrobie jesli @ nie przyjdzie we wtorek lub srode. Wiem, ze nie jestem w ciazy, a ze mam testy to se sikam. Maz codziennie rano pyta, czy cos sie zmienilo, widze w jego oczach taka cholernie wielka nadzieję... Ech, ten cykl jest ciężki dla mnie. Kolezanka podeslala mi wczoraj zdjecie usg swoich blizniakow i poradzila, ze teraz to powinnam zrobic hsg, bo MUSI cos byc nie tak ze mna. Rozryczalam sie. Pierwszy raz.Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
I nie placz kochana wiem ze to ulga ale w niczym nie pomoże uwierz ❤Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyDomcia, Misio zrobil badania. Gdy odbieral wyniki powiedzieli mu, ze jest ogolem plodny w 70%. To hsg pewnie zrobie, jak @ przyjdzie to zrobie tez podstawowe badania plus panel tarczycowy. Do konca tygodnia powinnam miec to za soba, bo @ spodziewam sie we wtorek. Ten cykl byl maksymalnie celowany i skoro nie wyszlo, to trzeba zaczac szukac przyczyny.
-
To musisz zrobic podstawowe badania tak jak mowisz. Nie martw sie bedzie dobrze i nie stresuj sie czuje ze jestes cala rozczesiona:-( glowa do gory. A ile jestescie po slubie? I ile sie staracie?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyBaronowa dalam mojemu G ten artykol oczywiacie w polowie mu sie znudzilo wiec ja doczytalam te najwzlazniesze kwesie z drugiej polowy artykulu na glos. Ciekawa jestem czy teks ze seks jest zalecany 2-3 razy w tygodniu u to o samochodzie (on jest kurierem samochodowym) da mu do myslenia.
-
nick nieaktualny