Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJestesmy 8 miesiecy po slubie, staramy sie 4 cykle, z czego ten byl pierwszym, tak solidnie celowany. Wiem, ze to nie dlugo i ze do roku zdrowa para moze sie starac. Sama nie wiem dlaczego wczoraj tak zareagowalam. Chyba przed okresem jestem troche nerwowa. Juz drugi dziem strasznie boli mnie glowa, wkurza mnie zapach jasminu, a u rodzicow cale podwórko tym capi.
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Domcia, bete zrobie jesli @ nie przyjdzie we wtorek lub srode. Wiem, ze nie jestem w ciazy, a ze mam testy to se sikam. Maz codziennie rano pyta, czy cos sie zmienilo, widze w jego oczach taka cholernie wielka nadzieję... Ech, ten cykl jest ciężki dla mnie. Kolezanka podeslala mi wczoraj zdjecie usg swoich blizniakow i poradzila, ze teraz to powinnam zrobic hsg, bo MUSI cos byc nie tak ze mna. Rozryczalam sie. Pierwszy raz.
i bardzo dobrze, że się rozryczałaś. Mi też się zawsze chce ryczeć nad głupotą ludzką
. Koleżanką się nie przejmuj, jak ktoś jest wredny to mu już nic nie pomoże
-
To macie czasu a czasu. A moze ten zapach to juz jakis znak jak ci przeszkadza. Czekaj spokojnie to daty przyjscia@ ja tez czekam chociaz nie mam zadnych objawow na @Morella wrote:Jestesmy 8 miesiecy po slubie, staramy sie 4 cykle, z czego ten byl pierwszym, tak solidnie celowany. Wiem, ze to nie dlugo i ze do roku zdrowa para moze sie starac. Sama nie wiem dlaczego wczoraj tak zareagowalam. Chyba przed okresem jestem troche nerwowa. Juz drugi dziem strasznie boli mnie glowa, wkurza mnie zapach jasminu, a u rodzicow cale podwórko tym capi.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Jestem całkiem nowa na forum. Rok po ślubie, starania od stycznia, pierwsza ciąża od lutego, poronienie w kwietniu (6-7 tydzień).
Jestem już chyba po owulacji, ale cały czas mam straszne bóle w podbrzuszu. Jak tylko wstaje z łóżka to czuje silne kłucie po prawej stronie. Czy któraś z Was tak miała?
Poza tym nie widzę u siebie wyraźnego skoku temperatury - w poprzedniej ciąży temp. podniosła się dokładnie o 0,2. Czy to może świadczyć o braku owulacji? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A pamiętasz ile bocianów w tamtym cyklu było?
Pamietam. Wszystkie rozdalas i sporo dziewczyn zaszlo. Dlatego ten dzisiejszy, chcial Ci sie pod kola rzucic po to, bys w koncu miala jakiegos na swoim koncie. Zywego, poturbowanego czy zgona. Ale swojego, prywatnego;)
Mozna rzec, ze to bocian bohater i meczennik;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:06
Domcia23, Baronowa_83, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
W 27 dcMorella wrote:To znak nadchodzacej @. Maz nie moze psikac sie zadnymi perfumami, antyperspirantem itp. Zawsze jestem wrazliwa na zapachy przed okresem.
A w ktorym dc jestes?Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyMozesz nie miec owulacji po poronieniu nie zawsze od razu do niej dochodzi wszystkozalezy od hormonow. Do tego taki bol ja mialam po odstawieniu tabletek przez caly cykl 24 dni. A jesli jestes po owulacji to moze tez bol wskazywac na torbiel... Za duzo czynnikow i niewiadomych...ma_lina wrote:Witajcie!
Jestem całkiem nowa na forum. Rok po ślubie, starania od stycznia, pierwsza ciąża od lutego, poronienie w kwietniu (6-7 tydzień).
Jestem już chyba po owulacji, ale cały czas mam straszne bóle w podbrzuszu. Jak tylko wstaje z łóżka to czuje silne kłucie po prawej stronie. Czy któraś z Was tak miała?
Poza tym nie widzę u siebie wyraźnego skoku temperatury - w poprzedniej ciąży temp. podniosła się dokładnie o 0,2. Czy to może świadczyć o braku owulacji?
Domcia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJasne ;p ale ja cos czuje ze u mnie cos nie domaga. Temperatura slabo w gore idzie. A dzis 1 lub 2 dzien po owulceMorella wrote:Pamietam. Wszystkie rozdalas i sporo dziewczyn zaszlo. Dlatego ten dzisiejszy, chcial Ci sie pod kola rzucic po to, bys w koncu miala jakiegos na swoim koncie. Zywego, poturbowanego czy zgona. Ale swojego, prywatnego;)
Mozna rzec, ze to bocian bohater i meczennik;) -
nick nieaktualny
-
A robisz testy owulacyjne?Morella wrote:To tak jak ja:)Domcia
HSG 16.11.2015r.
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba mialam 14 wtedy bol jajnikow i duzo sluzu i chcialo mi sie 4 razy pod rzad sexu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 12:14
Domcia
HSG 16.11.2015r.
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI