Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:No raczej we wtorek nie dostane bedzie to 29dc i nigdy tak wczesnie nie mialam @
No ale u Ciebie bedzie Fasola takze @ nie zawita;)Domcia23 lubi tę wiadomość
-
Morella wrote:Ale mialas owulacje wczesniej, a fl jest stala. Takze kto wie:) ja obliczam date @ na pidstawie owulacji. Od dnia owulki dodaje 14 dni i ZAWSZE sie sprawdza:)
No ale u Ciebie bedzie Fasola takze @ nie zawita;)Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie liczylam flDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Dziewczyny kibicuję reszcie, zaciążajcie i wirusujcie!
Zastanawiam się, czy jeśli owu mi się przesunęła i zrobiłam badania progesteronu za wcześnie, to są one w ogóle wiarygodne? Czy muszę powtórzyć?
Wynik miałam bardzo ładny, ale jeśli to był np. 3 lub 4dpo, to wynik jest miarodajny?
Wyczekuję @, ale nie chce się pojawić... Wczoraj plamienie pitu pitu, dzisiaj jakaś jedna kropelka... Gdyby nie temperatura, to bym sobie coś pomyślała.
-
nick nieaktualnyJa mysle ze mialas owulacje w 18dc.plamienie przed okresem moze byc spowodowane tez za wysokimi hormonami. Mysle ze okres jutro dostaniesz. Powinnas za miesiac powtorzyc badania bo 3dpo to za wczesnie. Pamietaj ja plamilam ostatnio przez 4 dni za nim byl okres.
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, nadrobiłam co nasmarowałyście:)
Witam nowe staraczki i życzę żebyście tu nie zagrzały miejsca;)
Ciri co do Twoich długich cykli łącze się w bólu ja teraz liczę na 35:/ do owu mam jeszcze ponad tydzień a do testowania hoho.
Morel zasikańcu trzymaj mocz na wodzy! Tylko się gnębisz. Ja mam do Ciebie dobre przeczucia, koleżankami się nie przejmuj zawsze jak znajdą się takie mądre którym się udało i wywyższają się, szkoda na nich nerwów i łez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie też się waham wcześniej miałam ok 32-33 dniowe, ale od jakiegoś czasu zwłaszcza od kiedy się staram cykl mi się wydlużył liczę teraz 35, i owu na 21dc tak mi powiedział lekarz i tak mi wyliczyło ostatnim razem. Cała nadzieja w testach.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejooo,
Witam nowe koleżanki !
Morel, a może siknij jeszcze jutro jeśli masz testy?
Ja tez mam jakieś jazdy z wykresem. W 13 dc wkleiłam wam test owu i uznano go za pozytyw. Kreski były jednakowe. W 16 i 17dc kreski były intensywniejsze od kontrolnej, a zatem znów PLUS - w 17 dc byłam na USG i dr powiedział, że pęcherzyk pękł i jest po owulacji. 16 i17 dc bardzo bolało mnie podbrzusze.
Jak zaznaczę na wykresie 13 Dc + to OF wyznaczy mi datę owulacji na 14dc i będzie wtedy 8 dpo. A jak zaznaczam plusy w 16 i 17 to wyznacza mi 5 dpo. I bądź tu człeku mądry. Nie mogłam mieć owu w 17dc mimo intensywnego testu, bo byłam na monitoringu i było już PO. Nie wiem jak liczyć teraz POMOCY! -
nick nieaktualnyJa bym od 16 liczyla. A co chcesz progesteron mierzyc? Ja mialam tez dwa testy intensywniejsze potem juz nie sprawdzialam i nie wiem kiedy byla owulacja w 22 lub 23 dc... W 22 mialam bol podbrzucha jak na okres w 23 tepe pobolewanie w okolicy jajnikow i albo 22 wieczorem byla albo rano 2e szczegolnie ze 23 wieczorem juz kwasny sluz mialam nie plodny (u mnie mega intensywny ma zapach po owu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny