Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja faktycznie wykres miałaś ładny, ale uda się . Lipiec to będzie dla Nas szczęśliwy miesiąc, zobaczysz. Tule Cię mocno!.
Ciri, Morel u Was jeszcze nic nie wiadomo.
Morel wcale się nie śmieję z Twojego drogowego sukcesu, ja prawo jazdy mam prawie 8 lat, ale rzadko jeżdżę sama, nie mogę się przełamać. Także brawo Morel!alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo bo mam takie przeczucie ze nic z tego nie wyjdzie minimum so wrzesnia. Do tego jeszcze mzoe uda mi sie go na leczenie namowic. Przynajmniej na badania. Dzis kolejna rozmowa byla i nie na temat dziecka i seksy a ogolnie seksuanosci. Moze jak nie bede zabiegacno seks i nic mowic o dziecku da mu to do myslenia do tego dzis mu powiedzialam ze czasem czyje sie tylko jak jego przyjaciolka a nie partnerka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Noo bo mam takie przeczucie ze nic z tego nie wyjdzie minimum so wrzesnia. Do tego jeszcze mzoe uda mi sie go na leczenie namowic. Przynajmniej na badania. Dzis kolejna rozmowa byla i nie na temat dziecka i seksy a ogolnie seksuanosci. Moze jak nie bede zabiegacno seks i nic mowic o dziecku da mu to do myslenia do tego dzis mu powiedzialam ze czasem czyje sie tylko jak jego przyjaciolka a nie partnerka.
Ostro:D
I dobrze robisz wjezdzajac mu na ambicje.
-
nick nieaktualny
-
Maz pojechal, wladam ponadrabiac;) Morella... Nic nie przesadzone wykres ladny, a mocne odczuwanie zapachow czesto jest rowniez objawem ciazy.
Ciri kilka wstron wczesniej pisalas o dlugich cyklach, kto jak kto, ale ja doskonale Cie rozumiem:-/ zmora. No i wiesz... Co do ciazy widze ze nastawienie takie jak ja, ze lipa- choc u Ciebie szanse nawet spore sa
A ja sobie daruje mierzenie temperatur w tym cyklu. Zaczynam od nowego. Nie chce sie denerwowac czemu nie rosnie, a czemu to stoi w miejscu. Na chwile obecna jest to najbardziej nieogarniety cykl jaki mialam. Zawsze po owu cycki jak balony. Teraz NIC! Jajniki napieprzaja mnie dzis na zmiane raz prawy raz lewy, jakby sie chcialy przekomarzac ktory bardziej. I mega duzo slubu jakiegos bialego wodnistego a momentami dosc gestego. Niech ten cykl sie konczy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Hehe cierpie ale na szczescie ostatni tydzien juz
Termin mam na 25 czerwca. Mam 38 dni cykl. Nie wiem co sie dzieje ale w nastepnym cyklu zrobie badanka.
Jeju, ja bym wyla bez meza w domu.
Ej, a ten sluz to nie jest jakis taki ciazowy? -
nick nieaktualnyŚwietne pocieszenie:)! Ale nie będzie Ci potrzebne.
u mnie mija już trzeci rok jak od jutra idę biegać a serio to muszę się wziąć, ale dla formy akurat z wagą nie mam problemu, chociaż może mam - moja mama zawsze mi powtarzała "jak nie przytyjesz to nie będziesz mogła mieć dzieci" i wykrakała.
w żadną stronę nie jest dobrze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny