Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa do braku męża przyzwyczaiłam się, ale tylko ze względu na świadomość, że to czasowe i dokładnie wiem kiedy w końcu do mnie wróci. A tu już całkiem blisko i jeszcze jakby do tego "coś" doszło to już nic więcej do życia nie żądam:)
Morel biadolić możemy tu do woli, a do biegania możemy się mobilizować wzajemnie, zacznę od tego, że dziś mi się nie chce) -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Ja do braku męża przyzwyczaiłam się, ale tylko ze względu na świadomość, że to czasowe i dokładnie wiem kiedy w końcu do mnie wróci. A tu już całkiem blisko i jeszcze jakby do tego "coś" doszło to już nic więcej do życia nie żądam:)
Morel biadolić możemy tu do woli, a do biegania możemy się mobilizować wzajemnie, zacznę od tego, że dziś mi się nie chce)
U mnie na szczescie 3 miesiace bez Meza, znaczy sie na weekendy tylko Go mam. Ale nieszczeane 3 miesiace sie skoncza za tydzien!!!))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri uwierz mi babki są twarde jak trzeba. My też jesteśmy takie papużki nierozłączki. Zawsze razem, już trochę lat. I generalnie nigdy nie mieliśmy siebie dość a tu taka sytuacja, no ale dajemy radę, chociaż bywa ciężko. Już nie mogę się doczekać powrotu.
Morel ja nowy dresik i buty mam, bo kupowałam na Zumbe, ale mi się znudziła po paru msc. -
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Ja niestety musialam. Strasznie ciezko, najgorsze doly w niedziele. Ale takie rzeczy umacniaja! no i sex jak smakuje po 5 dniach:-D
Podziwiam Was dzirewczyny... Nigdy nie bylabym a stanie przejsc na zadna diete- uwielbiam jesc:-D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ja miałam taki okres w życiu, że tak miałam. Myślę, że głównie dlatego, że seks mnie bolał fizycznie nie wiem czy przez endo czy infekcje, ale psychika też wiele działała myśli mi gdzieś uciekały. Na szczęście nie trwało to długo, teraz znowu jesteśmy jak koty w marcu;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny