Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za jutrzejsze testowaczki!
Ja się wkurzyłam dziś jeszcze bardziej, bo mój S. zapisał się na badanie nasienia na 26 czerwca, akurat wtedy kiedy mam nadzieje wypadnie owulacja! Noż cholera jasna! Nie dość, że poprzedni cykl był na wariata, to jeszcze kolejny stracony?! Z drugiej strony przynajmniej będziemy wiedzieli na czym stoimy...
PS. Ja nie cierpię biegać! Mogę zrobić tysiąc km na rowerze, albo płynąc, ale do biegania nikt mnie nie zmusi!
Dobranoc!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Tylko zapytalam;)
Ujarzmilam dzis bestie...skoncYlam depilowac nogi depilatorem! I nie bolalo tak bardzo. Do pach i dolu bede chyba zbierac sie ze dwa lata: D -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiem gdzie to wiem Pamietam jak otwierali chcialam tam zlozyc CV:) I zadowolona jestes?
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Hej kobietki! U mnie jak zwykle, czyli kupa. Test negatywny, temperatura idzie w dol. Jutro bedzie @.
Dlatego wlasnie ja odpuszczam mierzenie temp w tym cyklu. Bo co z tego jak wykres taki piekny, czlowiek lapie iskierke nadziei, a tu bach w dol... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to oby wrocilo do normy:-) ja tak cale zycie 38 i koniec;) ale jedyny sposob jaki mi proponowano to tabletki anty. Nigdy nie bylam zwolenniczka z racji ze w mojej miescinie strasznie je dobierali.
A ja dzis zmierzylam rano aostatni raz twmp i i przestawilo mi ovu na przedwczoraj co jest niemozliwe... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny