Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tez mi sie wydaje ze ten sam wlasciciel bo otwierali w tym samym czasie, tam chyba byla roznica miesiaca To fajnie, to wiem gdzie sie wybiore, a ceny w miare przystepne?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
ja dalej leze juz idzie fizia dostac... ale zzaraz sie wybieram pomalusiu do sklepu po marchweczke bo nie plamie od soboty nie krwawie, a to lezenie wpedza mnie w depresje, nie jestem przyzywczajona do biernego lezenia.. i ten brak masakra oszalec idzie... nie moge sie doczeac czwartkowej wizyty oby powiedzial, ze juz jest ok... -
nick nieaktualnyKiszka troche ale jak trzeba to trzeba nic nie poradzisz. Pamietam przypadek gdzie babeczka zaczela rodzic w 3 miesiacu i polozyli ja w szpitalu na 4 miesiace z nogami w gorze zeby nie urodzila za wczesnie i sie udalo ;p grawitacja zatrzymala dziecko w srodku.
-
ciri ja to oszaleje a dopiero kilka dni .... naczzytalam sie o tych krwiakach moj jest maly wiec ciagle mam nadzieje, ze sie szybkon wchlonie i wtedy mnie pusci ten brzuch.. przyjaciolka do mnie dzwonila ze jest w ciazy mijalysmy sie ostatnio a okazalo sie, ze tez miala krwiaczka w 4 tyg i sie wchanal a chodzic mogla i etz mowila ze miala taki dyskomfort w brzuchu.
jak pomysle, ze niektore kobiety leeza cala ciaze to naprawde jestem pelna ppodziwu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Ja juz po pracy jest strasznie goraco. Dzisiaj dzien bardzo spokojny. Zadnego bolu jajnikow bolu cyckow a @ chyba w piatek? Zobaczymy a jak u was dziewuszki pogoda?Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Hej
My się wczoiraj trochę nalazilismy to byłam potem taka padnieta ze szok. O 21 juz w łóżku byłam.
Pogoda dziś taka sobie ale za to Julek był dziś grzeczny w autobusie. Cud!
Za tydzień o 20.00 mam wizytę u Gina także będę prosić o kciukowe wsparcie bo ostatnio pomogło a 8 lipca mam endo.
Dziś jak na obiad się najadlam to jak potem jechalam to AZ niedobrze mi było, cycki ciut czasem pobolewaja no i śpiąca jestem. No i jeszcze kręgosłup mnie boli...
Z Juilkiem do 12 tygodnia było mi ciągle niedobrze teraz tylko zolasek mnie boli jak się najem no i znane mkewam często.Domcia23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez tak mam jak odwiedzam kolezanki co maja malenstwa. I ta mysl kiedy ja takie male malenstwo swoje przytule i ucalujeDomcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
A za kazdym razem ci tak pokazuje po czasie druga kreska?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny