X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2-3 dni przed owu to na dziewczynkę;)
    Zobaczymy dziś poszaleli, poprawimy w poniedziałek i będę czekała na werdykt:)
    Anka podziwiam, że nie testujesz. Ja już bym sikańca i może do tego betę obskoczyła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet nie wiecie jakie to dolujace podejrzewac ze sie mialo cykl bezowulacyjny kiedy wszystko wskazywalo na to, ze byl jak najbardziej owulacyjny :( Wczoraj sie nawet znieczulilam, zeby tylko pojsc spac i nie rozmyslac nad tym czy owu byla czy moze nie...masakra jakas :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem co to jest. Mialam tak dwa cykle oba byly najprawdopodobniej bez owu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Anka podziwiam, że nie testujesz. Ja już bym sikańca i może do tego betę obskoczyła.
    To nie prawda :P Wszystko zalezy od jakosci spermy :P Noo ja slyszalam ze dzien max 2 przed owu jest najlepiej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 21:56

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Anka podziwiam, że nie testujesz. Ja już bym sikańca i może do tego betę obskoczyła.[/QUOTInformujemy, ze od najblizszego okresu rozliczeniowego zostanie aktywowany rabat 10zl na usludze Internet. Szczegoly w Regulaminie promocjiE]

Cierpliwosci ucze sie od Ciri:-D zatestowalabym ale wiem co bedzie. W tym miesiacu mojego M prawiew wcale nie bylo wiec nie mam na co liczyc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a wlasnie mozesz sie zdziwic takie miesiace sa szczesliwe :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki byscie sluz odnotowaly majac taki: z zewnatrz lepki bezbarwny, przy szyjce dosc sporo, gestego kremowego ale dosc rozciagliwego. Spokojnie na kilka centymetrow?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm... Ja bym zanotowala rozciagliwy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo nie wiem, ten to MUSI byc przezroczysty bo jest plodny... U mnie to jeszcze zapach dochodzi... na pewno kwasny czyli nie plodny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co ja to rozkminiam? Przeciez tak czy tak nieplodny :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga007 wrote:
    Ciri, ja miałam 13,63 ng/ml w prawdopodobnie 8dpo...

No właśnie, dziewczyny ratujcie... Kupiłam tego głupiego testa, i zrobiłam, co prawda przed chwilą, i wyszło coś takiego:
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c443111084db1ec.html

Jak to widzicie? :) Mi się wydaje że widzę drugą kreskę, mój W też widzi... w rzeczywistości jest ona ciut ciemniejsza (mam słaby aparat)...

Ja widzę cień cienia :D

kinga007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wełenka wrote:
    Kurde nawet nie wiecie jakie to dolujace podejrzewac ze sie mialo cykl bezowulacyjny kiedy wszystko wskazywalo na to, ze byl jak najbardziej owulacyjny :( Wczoraj sie nawet znieczulilam, zeby tylko pojsc spac i nie rozmyslac nad tym czy owu byla czy moze nie...masakra jakas :/

Wełenka łączę się z Tobą w bólu - też miałam teraz bezowulacyjny. Teraz jestem w trakcie @, która trwa już 9 dni i jest porypana na maxa, więc prawdopodobnie kolejny również będzie bezowulacyjny, bo od 16 dnia będę brać Dupka :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie maly spadeczek ale się na razie utrzymuje wysoko.

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój 11dpo
    Powiem Wam moje drogie, że przechodzę przez istny koszmar... związany z biegunką oczywiście, mój mąż musiał wczoraj dzwonić na pomoc doraźną aż, bo nic zjeść nie mogłam, bo mnie mdliło na samą myśl... a jeśli się napiłam to po prostu przeze mnie ta woda przelatywała, i to nie w postaci sików niestety. A pić musiałam żeby się nie odwodnić do reszty.
    Tak więc Stoperan, Smecta i Acidolit poszły w ruch, ale w nocy i tak obudziała mnie biegunka :(
    No i temperatura pod pachą non stop utrzymuje się między 37,4 a 37,7 :(
    Zupełnie nie mam siły i nawet APAP nie pomógł na temperaturę, by ją chociaż o kilka kresek obniżyć.
    A najgorsze jest to, że muszę jechać do pracy dziś, bo mam dyżur 9:00 - 14:00
    Dobrze, że jak na razie biegunka ustała i mogłam wmusić w siebie 3 krakersy (bo to jedyne co mi wchodzi).

d950832e14360f6008f4c8ae4624e34f.png

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprobuj niewielka ilosc ryzu. Na biegunke pomaga. Zakleja. Malymi kroczkami moze da rade. Eh nie dobrze ze cie tak to trzyma...
    Moze do picia mocna hebata i rumianek. Wiem ze ciezko sie mowi bo tez taka mialam ale jak co godzinke jakdlam n
    Jedna lyzke i pilam troszke dalo rade..

• kofeinka Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Sprobuj niewielka ilosc ryzu. Na biegunke pomaga. Zakleja. Malymi kroczkami moze da rade. Eh nie dobrze ze cie tak to trzyma...
    Moze do picia mocna hebata i rumianek. Wiem ze ciezko sie mowi bo tez taka mialam ale jak co godzinke jakdlam n
    Jedna lyzke i pilam troszke dalo rade..

Bardzo mocną herbatę piję małymi łyczkami co jakiś czas.
    Mam nadzieję, że się uspokoi choć w jelitach bulgocze nadal :(

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unikaj wody. Podobno wlasnie ona sprawia że przelatuje wszysrko. Lepiej herbatkai zioła i warzywa gotowane i ziemniaki. Małymi kroczkami załatwisz sie. Byle by się nie odwodnic ;)

kofeinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dwa kolejne testy. Na Quixx wyraźna druga kreska:) na unitescie cień... Jutro chce jechać na betę tylko powiedzcie czy na to badanie trzeba koniecznie być na czczo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie slyszalam zeby na bete trzeba bylo byc naczczo ;D dziewczyny robily w roznych godzinach :]

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to znalazłam

Do oznaczenia poziomu beta HCG nie trzeba być na czczo, a wynik jest wiarygodny już w kilka dni po zapłodnieniu.

kinga007 lubi tę wiadomość

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: