Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde nawet nie wiecie jakie to dolujace podejrzewac ze sie mialo cykl bezowulacyjny kiedy wszystko wskazywalo na to, ze byl jak najbardziej owulacyjny Wczoraj sie nawet znieczulilam, zeby tylko pojsc spac i nie rozmyslac nad tym czy owu byla czy moze nie...masakra jakas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:2-3 dni przed owu to na dziewczynkę
Zobaczymy dziś poszaleli, poprawimy w poniedziałek i będę czekała na werdykt:)
Anka podziwiam, że nie testujesz. Ja już bym sikańca i może do tego betę obskoczyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 21:56
-
Magdziulla wrote:2-3 dni przed owu to na dziewczynkę
Zobaczymy dziś poszaleli, poprawimy w poniedziałek i będę czekała na werdykt:)
Anka podziwiam, że nie testujesz. Ja już bym sikańca i może do tego betę obskoczyła.[/QUOTInformujemy, ze od najblizszego okresu rozliczeniowego zostanie aktywowany rabat 10zl na usludze Internet. Szczegoly w Regulaminie promocjiE]
Cierpliwosci ucze sie od Ciri:-D zatestowalabym ale wiem co bedzie. W tym miesiacu mojego M prawiew wcale nie bylo wiec nie mam na co liczyc;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykinga007 wrote:Ciri, ja miałam 13,63 ng/ml w prawdopodobnie 8dpo...
No właśnie, dziewczyny ratujcie... Kupiłam tego głupiego testa, i zrobiłam, co prawda przed chwilą, i wyszło coś takiego:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c443111084db1ec.html
Jak to widzicie? Mi się wydaje że widzę drugą kreskę, mój W też widzi... w rzeczywistości jest ona ciut ciemniejsza (mam słaby aparat)...
Ja widzę cień cieniakinga007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywełenka wrote:Kurde nawet nie wiecie jakie to dolujace podejrzewac ze sie mialo cykl bezowulacyjny kiedy wszystko wskazywalo na to, ze byl jak najbardziej owulacyjny Wczoraj sie nawet znieczulilam, zeby tylko pojsc spac i nie rozmyslac nad tym czy owu byla czy moze nie...masakra jakas
Wełenka łączę się z Tobą w bólu - też miałam teraz bezowulacyjny. Teraz jestem w trakcie @, która trwa już 9 dni i jest porypana na maxa, więc prawdopodobnie kolejny również będzie bezowulacyjny, bo od 16 dnia będę brać Dupka -
nick nieaktualny
-
mój 11dpo
Powiem Wam moje drogie, że przechodzę przez istny koszmar... związany z biegunką oczywiście, mój mąż musiał wczoraj dzwonić na pomoc doraźną aż, bo nic zjeść nie mogłam, bo mnie mdliło na samą myśl... a jeśli się napiłam to po prostu przeze mnie ta woda przelatywała, i to nie w postaci sików niestety. A pić musiałam żeby się nie odwodnić do reszty.
Tak więc Stoperan, Smecta i Acidolit poszły w ruch, ale w nocy i tak obudziała mnie biegunka
No i temperatura pod pachą non stop utrzymuje się między 37,4 a 37,7
Zupełnie nie mam siły i nawet APAP nie pomógł na temperaturę, by ją chociaż o kilka kresek obniżyć.
A najgorsze jest to, że muszę jechać do pracy dziś, bo mam dyżur 9:00 - 14:00
Dobrze, że jak na razie biegunka ustała i mogłam wmusić w siebie 3 krakersy (bo to jedyne co mi wchodzi).
-
nick nieaktualnySprobuj niewielka ilosc ryzu. Na biegunke pomaga. Zakleja. Malymi kroczkami moze da rade. Eh nie dobrze ze cie tak to trzyma...
Moze do picia mocna hebata i rumianek. Wiem ze ciezko sie mowi bo tez taka mialam ale jak co godzinke jakdlam n
Jedna lyzke i pilam troszke dalo rade.. -
ciri22 wrote:Sprobuj niewielka ilosc ryzu. Na biegunke pomaga. Zakleja. Malymi kroczkami moze da rade. Eh nie dobrze ze cie tak to trzyma...
Moze do picia mocna hebata i rumianek. Wiem ze ciezko sie mowi bo tez taka mialam ale jak co godzinke jakdlam n
Jedna lyzke i pilam troszke dalo rade..
Bardzo mocną herbatę piję małymi łyczkami co jakiś czas.
Mam nadzieję, że się uspokoi choć w jelitach bulgocze nadal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny