X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prywatnie progesteronu nie mozesz zrobic? Ja to dzis prywatnie polecialam bo od swojego bez problemu dostane skierowanie ale zeby sie zapisac na badania to na za miesiac... I to na kokretny dzin nie ma szans..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moge, ale dopiero w poniedzialek. I kasy mi troche szkoda :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wiem.. Ja jak policzylam ile badania beda kosztowac to az lezalam ze szczescia...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to samo :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zle sie dzis czuje... Masakra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czemu? Ja wczoraj z rozpaczy opilam sie wina, padlam, a dzisiaj kac...a o 20 nocka w pracy :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo niedobrze mi dzis. Jakbym sie objadla a nie jem dzis duzo.. I chyba nerke sobie przylatwilam albo mam jakas infekcje. Bo chodze siku. A po wyjsciu z toalety znow chce mi sie sikac. I bol podbrzusza taki wkurzajacy. Troche jak na okres...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wynik progestronu ale bez norm laboatoryjnych (na stronie go nie podaja) moj wynik to 16,14 ng/ml...

Co myślicie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri nie znam się, ale normy znalazłam takie
    1-28 ng/ml - po owulacji
    9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
    17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
    55-200 ng/ml - powyżej 28. tygodnia ciąży
    Czytałam gdzieś, że poniżej 3 to brak owulacji.

A przy okazji Twoje objawy mi się bardzo podobają;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dziwne, że nie podali norm, mmoże są gdzieś na ich stronie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NA stroni nie ma norm, dostane je na papierku ktory obior w poniedzialek jak znajde czas.. wyczytalam w necie rozne wersje. Ze norma dla fl to 1-28 gdzies napisane bylo ze jesli pow 15 to swiadczy o poprawnej owulacji ale dziewczyny tez pisaly ze na ciaze to za malo. Do lekarza zapisze sie na przyszly cykl jak zrobie reszte badan a bede przed owu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 17:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa znow na mojego G sie wkurzylam, denerwuje sie jak nie wiemcona niego ostatnio.... wrrrr..... Zdecydowanie PMS mnie dopadl....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 18:44

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co też takiego wymyslił

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh jedzie dzis na ryby a poza tym doszlo do klotni znow odnosnie jego podejscia do staran. Daje mu dowody na to ze sam sie mogl przyczynic do jego sytuacji z seksem i ze moze miec mega problem zeby miec dzieci. A on mi na to ze nie chce mu sie kasy marnowac na lekarzy i ze na pewno bedzie mial dzieci bo ma wiele przypadkow w swoim srodowisku ze robia to co on a nawet czesciej i co? I maja po kilkoro dzieci.... no i od slowa do slowa tak na niego nawrzeszczalam... i sie nie odzywam do niego od ponad godziny, zalozylam sluchawki i mam go w dupie. Jutro caly dzien tez mam zamiar.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zle sie dzis czuje... Masakra...
    Jaaa tez. Masakra, bol podbrzusza i lekko brazowy kremowu mega goracy sluz?!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowalas?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie:) jeszcze mam czasu, ucze sie od Ciebie:-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha ale u Ciebie ladnie to wyglada. A jak dlugoe masz fl? Bo to juz tyle dni ze by wyszlo a jak sluz brazowy to zebys lutka albo dupha nie musiala brac.

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18 dni zawsze:) wiec jeszcze troche do @.
    Wlasnie mi sie wydaje ze cos bede musiala brac... Ze cos jest nie tak dlatego juz 5 cykl sie staramy. Ale w przyszlym cyklu badanka zrobie:) bo urlop mam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ja teraz robie, wiesz zdrowa para w przeciagu roku zachodzi, wiec masz jeszcze czas. a 18dni fl to nie za dlugo? chyba 11-16 to taka norma... ale nie wiem jak dluzsza faza wplywa...

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ