Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Pierwszy raz robię testy owu nie wiedziałam, że to takie ekscytujące w końcu widzę jakieś dwie kreski - fakt nie takie jak mi się marzą, ale zawsze coś
W zeszlym cyklu wreszcie byly dwie krechy to czulam sie jakby to byly kreski na ciazowym tak sie cieszylam.
Ja bym rano sie bzykala bo do owulacji ZWYKLE dochodzi miedzy 24-36 godzin po pierwszy pozytywnym tescie czyli jak testowa jest taka sama jak kontrolna albo mocniejsza. Pamietajmy ze plemniki po wytrysku potrzebuja kilku godzin by byc zdolne do zaplodnienia. Musza sie uaktywnic wiec ranek bedzie dobry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Chyba tak zrobię z samego rańca:) u mnie nic nie wskazuje na problemy z owulacją, na usg piękne pęcherzyki zawsze, bardziej boję się o zagnieżdżenie.
Wełenka a ile u Ciebie trwają cykle? -
nick nieaktualnyDobra moj znow wyskakuje z tekstem ze moze znajomych z ciezarny ch zaprosimy... Na co ja ze nie mam ochoty. Oczywiscie oburzenie i pytamie czemu wiec... Nie mam ochoty z ciezarnymi sie spotykac i dzieciatymi
Dopoki swojego nie bedziesz miala?
Nie. Dopoki ty sie nie zmienisz i nie zaczniesz dzialac.
Brawo ja... -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Karlik a o co chodzi z tą różnicą 1 między LH I FSH też o tym czytałam, ale mój wynik FSH: 4,33 LH: 4,04 lekarza zupełnie nie zaniepokoił mówił, że wszystko w normie.
Zrobiłam test rossmannowy owu i kreseczka testowa jest tylko odrobinkę jaśniejsza od kontrolnej:)
Ja między okresami nigdy krwi nie miałam, może delikatnie przy silnej infekcji, ale to dosłownie mały ślad na papierze. Ale moja bratowa miała tak przy torbieli.
Magdziulla, z tym stosunkiem LH:FSH=1 niby jest tak, że jak jest za dużo, to może wskazywać na PCOS, a jak za mało, to na niską rezerwę jajnikową. Skonsultowałabym to jednak z lekarzem, bo np sam stosunek LH/FSH to za mało żeby zdiagnozować PCOS - muszą równocześnie wystąpić jeszcze inne objawy (obraz jajników na USG i/lub wysokie męskie hormony). U Ciebie ten stosunek jest w okolicach 1, także okMagdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZatestowałam, był negatyw w 17DPO, wiec po co mam wydawac kase na kolejne testy?
Ciri jak cos to i tak dopiero w poniedzialek, ale nie wiem po co mialabym isc do gine, zeby jej powiedziec ze sie okres spoznia? Pewnie kazalaby czekac az bedzie i dalej probowac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 14:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywełenka wrote:Zatestowałam, był negatyw w 17DPO, wiec po co mam wydawac kase na kolejne testy?
Ciri jak cos to i tak dopiero w poniedzialek, ale nie wiem po co mialabym isc do gine, zeby jej powiedziec ze sie okres spoznia? Pewnie kazalaby czekac az bedzie i dalej probowac... -
nick nieaktualny