Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorela jak ja się badałam w 3 dc miałam takie wyniki:
Prolaktyna: 12,47,
FSH: 4,33
LH: 4,04
i lekarz powiedział, że wszystko w normie, jest ok.
Ale badałam sie rano, na czczo, po przespanej nocy, bez wysiłku,alkoholu, bo przy prolaktynie ma to podobno znaczenie!.
Nie wiem czy mogło, aż tak zawyżyć Twój wynik, ale ja bym na Twoim miejscu powtórzyła badanie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuję dość dziwnej rady, wydaje się, że dziś owu jeszcze nie ma, w końcu pojawiła się na teście krecha na żywo jest naprawdę mocniejsza i nie wiem czy dziś męża zaciągać czy nie marnować żołnierzy i wstrzymać się do jutra. Wiem dylematy, ale naprawdę nie wiem.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f20198a9f19.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak posprzątam kicne albo do Rossmanna albo do apteki i kupię jakieś lepsze testy i zrobię tak jak mówisz. Pewnie dziś go wezmę, zresztą on już chętny wczoraj dzwonił i pytał czy będę już przygotowana na przygodę jak tylko wróci;)bo ostatnio biednemu najpierw kazałam obiad zjeść
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!! Hehee ciri wy z tym seksem przerabane macie troszke u mnie w ogole na odwrot ale ostatnio i ja serduszek nie zaznaczam jakos moje libido spadlo do zera co dziwne bo przed @ zawsze mam ochote....
-
nick nieaktualny
-
u mnie sie zaczyna na dwa trzy dni przed a terz nic moj P zmartwiony moim libido zerowym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a my sie do seksu namawiac nie musimy, jest codziennie lub co 2 dni no chyba ze bardzo zmeczeni jestesmy to 2,5 przezycie okresu bez seksuu to masakra, dobrze ze nie sa bardzo dlugie te @.
niunia powtorzylas test? -
Hej. Jednak wczoraj nie zatestowalam chce poczekac do jutra albo poniedzialku.@ sie nie pojawila. Wieczorem czulam lekki bol miesiaczkowy ale nic sie rozwinelo. Wciaz czuje jak cos ze mnie leci lece do lazienki i nic tylko sluz kremowy ale w srodku czuje jak jest jego wiecej. Poczekamy zobaczymy:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:01
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyNic na nim nie ma tylko jakaś poswiata. I robilam 25 bo tylko ten mialam. Ja czekam na @
Ja właśnie też nie mam chęci na seks. Dziś było ❤ poranne, ale bardziej chyba dla zasady. Moze to przesilenie?
Boli mnie podbrzusze bardzo
Magdziulla, ja bym zrobila jak radzi ciri.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:05
-
nick nieaktualnyDomcia23 wrote:Hej. Jednak wczoraj nie zatestowalam chce poczekac do jutra albo poniedzialku.@ sie nie pojawila. Wieczorem czulam lekki bol miesiaczkowy ale nic sie rozwinelo. Wciaz czuje jak cos ze mnie leci lece do lazienki i nic tylko sluz kremowy ale w srodku czuje jak jest jego wiecej. Poczekamy zobaczymy:-)