Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A gdzie robilas ze tak tanio w sumie?
Centrum diagnostyki laboratoryjnej w Lodzi. Wyniki na maila jytro do poludnia. Tez jestem w szoku, ze to tak tanio. Pytalam o badanie tarczycy: za tsh, anty tpo, ft3 i ft4 - 60 złciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA przy okazji Rossmanna polecam Wam batoniki figowe - Fig Bar, są bez wszystkich szkodliwych rzeczy, koszerne i w ogóle i są przepyszne! Przeważnie te zdrowe słodycze nie urywają, a tymi jestem zachwycona kupuję po kilka. Odkrycie roku jak dla mnie:)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:I Niunqa, Kofeinka zaraz i Ty:)
Ja to odpadam, bo u mnie pryzjdzie @.
A teraz mam dla was zagadkę - zawsze (ale serio ZAWSZE) jak robię testy ciążowe, to z porannego moczu praktycznie nie wychodzą, tylko...zawsze z wieczornego. I to potwierdzone Macie pomysł czemu?
Anka a ty nie powinnaś teścić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:06
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:A no właśnie dobrze, że się przypomniałaś Ty jeszcze:) z takiego wykresu nic innego wyjść nie może:)
U mnie popierdzielony cykl. Goraczki wymioty zatrucia itp wiec to raczej nie groszek.
A z testem cholera wie. Rano jak wprowadzilam temp to przenioslo mi ovu na 29. A teraz wchodze i normalnie 19 a zmienilam tylko sluz -
nick nieaktualny