X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri miej mnie na uwadze z tym Clo, a noz sie trafi ktos kto bedzie chcial odsprzedac :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tobie nie będą już potrzebne:P
    coś ok 19 zł nie wiem dokładnie zerkałam dyskretnie, bo koleżanka z pracy obok stała:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Kiedy wyniki?
    kupię te Rossmannowe jutro, a od jutra działamy z mężem:) trzymajcie kciuki za skuteczność;)
    Trzymam kciuki! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A gdzie robilas ze tak tanio w sumie?

Centrum diagnostyki laboratoryjnej w Lodzi. Wyniki na maila jytro do poludnia. Tez jestem w szoku, ze to tak tanio. Pytalam o badanie tarczycy: za tsh, anty tpo, ft3 i ft4 - 60 zł

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przy okazji Rossmanna polecam Wam batoniki figowe - Fig Bar, są bez wszystkich szkodliwych rzeczy, koszerne i w ogóle i są przepyszne! Przeważnie te zdrowe słodycze nie urywają, a tymi jestem zachwycona kupuję po kilka. Odkrycie roku jak dla mnie:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Tobie nie będą już potrzebne:P
    coś ok 19 zł nie wiem dokładnie zerkałam dyskretnie, bo koleżanka z pracy obok stała:)
    Beda beda a jak nie to oddam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy, zobaczymy acz jeśli Wasze starania stały się tak przyjemne to może opóźnienie nie zaszkodzi;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tak wczesnie PMS? Tak nawrzeszczalam na swojego faceta (A ja nigdy tak na powaznie z nim sie nie kloce) ze az sie poplakalam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Kurde tak wczesnie PMS? Tak nawrzeszczalam na swojego faceta (A ja nigdy tak na powaznie z nim sie nie kloce) ze az sie poplakalam....
    Albo...:):)

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dziś mam ciężki dzień. Syn dal mi tak popalic ze AZ wyc mi się chciało. Hormony ciazowe...
    Niunqa a ja wiem ze Ty w ciąży jesteś!

2fd53eed.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny podliczyłam Nas. Na 28 mamy 5 zafasolowanych. czerwiec i lipiec zarażamy się ostro i robimy styczniowo-kwietniowy wątek ciążowy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba 6 bo niezapominajka jeszcze ale nie dala info o becie. Tak mi sie wydaje ze ina tez ;l

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Niunqa, Kofeinka zaraz i Ty:)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dziewczyny podliczyłam Nas. Na 28 mamy 5 zafasolowanych. czerwiec i lipiec zarażamy się ostro i robimy styczniowo-kwietniowy wątek ciążowy:)
    No trzeba podwyzszyc statystki;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka2712 wrote:
    No trzeba podwyzszyc statystki;)
    A no właśnie dobrze, że się przypomniałaś Ty jeszcze:) z takiego wykresu nic innego wyjść nie może:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    I Niunqa, Kofeinka zaraz i Ty:)

Ja to odpadam, bo u mnie pryzjdzie @.

A teraz mam dla was zagadkę - zawsze (ale serio ZAWSZE) jak robię testy ciążowe, to z porannego moczu praktycznie nie wychodzą, tylko...zawsze z wieczornego. I to potwierdzone :D Macie pomysł czemu?

Anka a ty nie powinnaś teścić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 19:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to samo pytala dziewczyna na innym watku. Moze poranny jest za gesty? Sluszalam ze jak jest taki bardzo gesty to nie wychodzi albo metny. Sprobuj z drugiego siku lub odstawic poranne na 15 min i dopiero zrobic test

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    A no właśnie dobrze, że się przypomniałaś Ty jeszcze:) z takiego wykresu nic innego wyjść nie może:)

U mnie popierdzielony cykl. Goraczki wymioty zatrucia itp wiec to raczej nie groszek.

A z testem cholera wie. Rano jak wprowadzilam temp to przenioslo mi ovu na 29. A teraz wchodze i normalnie 19 a zmienilam tylko sluz

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testuj na co czekasz?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, bo wiem co zobacze:) zwlaszcza ze cykl bezobjawowy... Nawet cycki mi nie rosna.

‹‹ 144 145 146 147 148 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ