Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!! Ciri ekspertko mozesz spojrzec na moj wykresik czy jest jakas szansa???
-
nick nieaktualnyHelooou
Testowałam, tylko nie mogłam napisać z pracy bo w telefonie zablokowałam sobie net, żeby nie płacić za dużo a z pracy nie bardzo mogę.
PINK pokazał cień cienia, więc to raczej nie TO
Taaak mnie głowaaaa dziś boliiiii że SZOK. Nie mogę patrzeć na oczy. W robocie mnie jajniki nawalały i brzuch jak na @, do tego co chwilę latam sikać. I jestem umęczona powiem wam
Ciri, skoro masz taki dobry humor to i ja chyba ten pamiętnik poczytam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywełenka wrote:Przepisała, ale ja madra glowa zgubilam odpis recepty. Lekarka na urlopie, a inny gin i rodzinna powoedzieli ze nie wypiszą. Fajnie nie? A już mialam nie dolowac sie bardziej niż to konieczne
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie widzialam na poczatku OF wyznaczylo ci ovu w piatek a pozniej na sobote bedziemy sie objawowac razem eheheeh
-
nick nieaktualnylisa wrote:No wlasnie widzialam na poczatku OF wyznaczylo ci ovu w piatek a pozniej na sobote bedziemy sie objawowac razem eheheeh
I nie testujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Niunqa, ale jest cień? No to kurczę poprawisz za parę dni i będzie pewne.
Cień jest ale mizerny, więc myślę ze nic z tego. Szkoda, że nie miałam testu 10. Na objawy nie patrzę, bo i raz że można sobie je wmówić, dwa że biorę leki, które ewentualnie mogą wpływać na moje samopoczucie. Niby Ciri ma rację, że do terminu @ to może być różnie jeszcze. W każdym razie dziś jestem totalnie nieprzytomna i bardzo che mi się spać.
Testy owu z Rossmanna są bardzo dobre. Śmiało możesz kupić.
Ciri, poczytałam i przyszło mi na myśl, że może warto dac mu szansę, zeby sam przejął kontrolę nad cyklem. Idziecie jutro na WIANKI?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-