X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moze i lepiej :P
    W tamtym cyklu obiecalam sobie że tym razem czekam do terminu @ no i czekam, cud :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!! Ciri ekspertko ;) mozesz spojrzec na moj wykresik czy jest jakas szansa???

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helooou

Testowałam, tylko nie mogłam napisać z pracy bo w telefonie zablokowałam sobie net, żeby nie płacić za dużo a z pracy nie bardzo mogę.

PINK pokazał cień cienia, więc to raczej nie TO ;D

Taaak mnie głowaaaa dziś boliiiii że SZOK. Nie mogę patrzeć na oczy. W robocie mnie jajniki nawalały i brzuch jak na @, do tego co chwilę latam sikać. I jestem umęczona powiem wam ;)

Ciri, skoro masz taki dobry humor to i ja chyba ten pamiętnik poczytam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa to wiesz ciec w 10 dniu po owu to jeszcze przez 3 dni moze sie zmienic w kreche gruba ;D

A do pamietnika zapraszam na czytanie lektura chyba nie jest mega ciezka ale moze byc dziwna ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Hej dziewczyny!! Ciri ekspertko ;) mozesz spojrzec na moj wykresik czy jest jakas szansa???
    Kochana szansa jest zawsze ;D to dopiero 7dpo. (Aaaaaaa u mnie 6dni) i na razie wyglada to ladnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepisała, ale ja madra glowa zgubilam odpis recepty. Lekarka na urlopie, a inny gin i rodzinna powoedzieli ze nie wypiszą. Fajnie nie? A już mialam nie dolowac sie bardziej niż to konieczne :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wełenka wrote:
    Przepisała, ale ja madra glowa zgubilam odpis recepty. Lekarka na urlopie, a inny gin i rodzinna powoedzieli ze nie wypiszą. Fajnie nie? A już mialam nie dolowac sie bardziej niż to konieczne :P
    A idz do apteki z ktorej byl odpis. Czasem w kapie maja takie rzeczy zapisane szczegolnie ze recepte zabieraja ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunqa, ale jest cień? No to kurczę poprawisz za parę dni i będzie pewne.

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie widzialam na poczatku OF wyznaczylo ci ovu w piatek a pozniej na sobote :P bedziemy sie objawowac razem eheheeh

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    No wlasnie widzialam na poczatku OF wyznaczylo ci ovu w piatek a pozniej na sobote :P bedziemy sie objawowac razem eheheeh
    Bo ja stawialam wlasnie na piatek wieczor albo sobota rano ;p nikt nie wie jak naprawde bylo. Jutro tobie progesteron.
    I nie testuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri kochana byłam, bez odpisu, ktory mi wydali nie sprzedadza, bo "sa z tego rozliczani" ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee masakra... Kurde noo... Ae ze tez na podstawie karty inny lekarz nie chce Ci wypisac recepty. Bez sensu... To ja nie mam pomyslow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was kciukasy. Robiłyście testy owu Z Rossmanna ? Są one coś warte? Są teraz w promo i chyba je kupię, bo nie do końca ufam tym za 1 zł, które zamówiłam na staraniach:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Niunqa, ale jest cień? No to kurczę poprawisz za parę dni i będzie pewne.

Cień jest ale mizerny, więc myślę ze nic z tego. Szkoda, że nie miałam testu 10. Na objawy nie patrzę, bo i raz że można sobie je wmówić, dwa że biorę leki, które ewentualnie mogą wpływać na moje samopoczucie. Niby Ciri ma rację, że do terminu @ to może być różnie jeszcze. W każdym razie dziś jestem totalnie nieprzytomna i bardzo che mi się spać.

Testy owu z Rossmanna są bardzo dobre. Śmiało możesz kupić.

Ciri, poczytałam i przyszło mi na myśl, że może warto dac mu szansę, zeby sam przejął kontrolę nad cyklem. Idziecie jutro na WIANKI?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 17:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam tych ale kupowalam teraz domowe laboratorium i od ciezarnej dostalam amil

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na razie mam milion pomyslow na niego i nie wiem ktory realizowac.

O wianki ja moze pojde ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna, progesteron, toxo, flh, lh zrobione- 140zl. Tsh nie polecali robic o tej godzinie bo wynik moglby byc mocno zaburzony. W poniedzialek zrobie od rana:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Prolaktyna, progesteron, toxo, flh, lh zrobione- 140zl. Tsh nie polecali robic o tej godzinie bo wynik moglby byc mocno zaburzony. W poniedzialek zrobie od rana:)
    A gdzie robilas ze tak tanio w sumie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy wyniki?
    kupię te Rossmannowe jutro, a od jutra działamy z mężem:) trzymajcie kciuki za skuteczność;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A po ile sa te testy? To ja moze kupie na kolejne 10 cykli ;p
    Znow mnie brzuch jak na @ zaczal bolec...

‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ