Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
J. wczoraj odebrał wyniki badań. Niestety wygląda na to - wg norm - że ma ich mało. Ech.
Zapisał się w dwa miejsca, więc poczekamy jeszcze na wyniki z tego drugiego miejsca i pewnie potem będziemy działać.
Już kiedyś miałam wrażenie, że problemy z płodnością idą parami. Że jak u kobiety coś, to potem się okazuje, że i u faceta. Choć mam nadzieję, że i moje, i J. problemy da się zażegnać, chociażby farmakologicznie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywełenka wrote:Grzecznosciowo z forum, ale nie z naszego. Szkoda gadac, a jak juz wzielam przesylke do reki to czulam, ze cos jest nie tak. Za pobraniem bylo, ale facet powiedzial ze nie mozna otworzyc i sprawdzic. Glupia ja, brak slow.
kasy nie odzyskasz ale mozesz jej troche pobruzdzic.
Czy to bylo takie forum jak to? i czy przez forum dogadywalyscie sie czy przez smsa np?
Jesli tak napisalabym do niej jaka jest sytuacja i niech wysle jeszcze raz, jak nie to dalabym wszystkie wiadomosci i do moderatorow wyslala i wtedy wiecej juz nikogo na tym forum nie nabierze bo beda usuwac jej wpisy o sprzedazy czy cos. -
nick nieaktualnyCiri juz to zrobilam, ostrzeglam na forum, przeslalam rozmowe, nawet kolo dupy nie mam im jak zrobic bo nadawca jest jakis typ z Sieradza, stempel poczty w Sieradzu i numer konta na ktory dostana moje pieniadze Na Fb jest chyba ta dziewczyna ktora niby to sprzedawala, ale ma wszystkie info poblokowane, nawet wiadomosci nie mozna wyslac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko sie cieszyc, ze chociaz Tobie dopisuje, ja to bym dzisiaj tylko siedziala i ryczala, a w pracy jestem, wiec dzielnie staram sie z tym walczyc. Najgorsze jest ze chyba moj maz nie wie jak mi z tym ciezko, a raczej nie rozumie i wszystkie te stresy i swirowania przezywam w srodku i po cichu.