X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale drogo ;p ja polecam vinted ciuszki uzywane ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:25

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale można trafić na promocje, kupiłam 2 pary skórzanych sandałów za dwie stówki, plus znizka za newsletter- 40zł i elegancko :P lato będzie moje :D heheh

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O fuck... Przenioslo mi ovu ba 29 dzien cyklu... No na pewno:-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po temperaturach jest to mozliwe.... Hmmmm

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na tyle co znam swoj organizm to watpie w to... W takim razie cykl by trwal 47, bo fl mam zawsze 18 dni. A tak dlugiego cyklu nigdy w zyciu nie mialam. Ja obstawiam 19-21 dzien

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekamy zobaczymy ;D

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic innego mi nie zostalo:-D

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    J. wczoraj odebrał wyniki badań. Niestety wygląda na to - wg norm - że ma ich mało. Ech.
    Zapisał się w dwa miejsca, więc poczekamy jeszcze na wyniki z tego drugiego miejsca i pewnie potem będziemy działać.

Już kiedyś miałam wrażenie, że problemy z płodnością idą parami. Że jak u kobiety coś, to potem się okazuje, że i u faceta. Choć mam nadzieję, że i moje, i J. problemy da się zażegnać, chociażby farmakologicznie.

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo plemniczki chyba latwiej naprawic niz. U kobiett ;) ale bedzie dobrze. Zele wspomagajacr i witaminki i lecisz do wrzesnia brzuszek bedzie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzecznosciowo z forum, ale nie z naszego. Szkoda gadac, a jak juz wzielam przesylke do reki to czulam, ze cos jest nie tak. Za pobraniem bylo, ale facet powiedzial ze nie mozna otworzyc i sprawdzic. Glupia ja, brak slow.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wełenka- współczuje, chamstwo straszne... eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No za glupote sie placi, niestety. Cholernie kiepski ten dzien dzisiaj. 17DPO test negatywny, @ nie ma i dalam sie naciagnac. Super.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wełenka wrote:
    Grzecznosciowo z forum, ale nie z naszego. Szkoda gadac, a jak juz wzielam przesylke do reki to czulam, ze cos jest nie tak. Za pobraniem bylo, ale facet powiedzial ze nie mozna otworzyc i sprawdzic. Glupia ja, brak slow.

kasy nie odzyskasz ale mozesz jej troche pobruzdzic.
    Czy to bylo takie forum jak to? i czy przez forum dogadywalyscie sie czy przez smsa np?
    Jesli tak napisalabym do niej jaka jest sytuacja i niech wysle jeszcze raz, jak nie to dalabym wszystkie wiadomosci i do moderatorow wyslala i wtedy wiecej juz nikogo na tym forum nie nabierze bo beda usuwac jej wpisy o sprzedazy czy cos.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri juz to zrobilam, ostrzeglam na forum, przeslalam rozmowe, nawet kolo dupy nie mam im jak zrobic bo nadawca jest jakis typ z Sieradza, stempel poczty w Sieradzu i numer konta na ktory dostana moje pieniadze :/ Na Fb jest chyba ta dziewczyna ktora niby to sprzedawala, ale ma wszystkie info poblokowane, nawet wiadomosci nie mozna wyslac...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo to tyle dobrze ze to zrobilas
    NIe wiem tu na forum ja np od dziewczyn za darmo dostaje tz spadkowe i to jest fajne, kazda kazdej pomaga :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja obecnie szukam kogos kto by nie mial oddac/odsprzedac CLO...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaj zaraz zapytam, bo albo na tym watku albo na innym laska zaszla zaraz w pierwszym cyklu brania CLO :) Wiec moze ma :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale doła mam dzisiaj, az szkoda gadać...jakbys znalazla to by byla chyba jedyna pozytywna rzecz dzisiejszego dnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz pytam juz pytam :) A ja mam dzis mega dobry humor po moich przejsciach ostatnimi czasu to duuuza zmiana :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko sie cieszyc, ze chociaz Tobie dopisuje, ja to bym dzisiaj tylko siedziala i ryczala, a w pracy jestem, wiec dzielnie staram sie z tym walczyc. Najgorsze jest ze chyba moj maz nie wie jak mi z tym ciezko, a raczej nie rozumie i wszystkie te stresy i swirowania przezywam w srodku i po cichu.

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ