Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:Niunqa i kiedy testujesz? jak juz jest w domu to korci co?
Napisałam się i mi się usunęło. Co za szlag!
Jak to kiedy? JUTRO Jak mam test, to go używam Choć to moim zdaniem za wcześnie. Niby jutro jest 10 dpo.
Ciri, jak on tyle zwlekał to jego armia może być jak Gwardia Narodowa. Kto wie
Też jestem z Wawy
Mój dziś chciał się bzykać, ale mnie się kompletnie ale to kompletnie nie chciało. Boli mnie krzyż, chce mi się spać i mam wzdęcia jakbym zjadła piłkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:52
-
nick nieaktualny
-
I ze mna i ze mna jak juz wpadne do PL, bo ja to ze spodwarszawia
Nas do seksu nikt namawiac nie musi Rzadko sie zdarza, zeby nie byl codziennie choc wielu twierdzi, ze lepiej co 2 dzien, ale czemu sobie odmawiac jak ma sie ochote?Klaudia N. lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej
mój 9dpo dziś
poszybowałam wyyyysoko dziś..... aż się nie spodziewałam wcale
Wczoraj zasypiałam na stojąco, na siedząco... po prostu oczy mi się zamykały w każdej sytuacji i do tego ten przeokrutny ból głowy i zawroty
Nie udało mi się wysiedzieć na radzie pedagogicznej do końca przez to no i ledwo dojechałam autem do domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest szansa ze juz masz sluz plodny i stawialabym ze raczej blizej weekendu bedzie
Ja to wlasnie robie kroki w zaspokajaniu swojego faceta poniewaz juz po owu to moge wymieniac do woli jego plemniory nie celujac we wlasna macice wiec staram sie znalezc co go podnieca co prawda robie to z zaskoczenia. Wczoraj na spiocha ale moze uda sie go pobudzic jesli bedzie czesto rozbudzany a jak znajde sposob to seks koloowulacyjny bedzie od razu inny -
Kofeinka oby to byl fasolek (tak w ogole braliscie slub tydzien po nas:))
niunqa jak ten test?
nie nadrabiam wszystkich stron bo masakra, przeczytalam tą i poprzednią.
ja jestem z okolic Katowic
a co do mojego cyklu to nawet nie wiem ktory dc dzisiaj u mnie, olałam dosłownie wszystko, zaznaczylam tylko krwawienie i od tamtej pory tam nie zagladam
14 lipca ide do endokrynologa z tym moim tsh
za tydzien z mezem jade na weekend do zakopanego na rocznice slubu -
nick nieaktualny
-
Kochane ja mam wielką nadzieję, że w tym cyklu będzie jednak fasolka pragnę tego jak niczego na świecie...
Właśnie dużymi literami wytłumaczyłam mężowi, że ja NIE MAM OCHOTY SIĘ KOCHAĆ i te jego podchody i umizgi są daremne... o dziwo nawet się nie obraził...
Ja nie wiem co mi jest ale libido masakrycznie spadło u mnie....
-
Klaudia N. wrote:Kofeinka oby to byl fasolek (tak w ogole braliscie slub tydzien po nas:))
niunqa jak ten test?
nie nadrabiam wszystkich stron bo masakra, przeczytalam tą i poprzednią.
ja jestem z okolic Katowic
a co do mojego cyklu to nawet nie wiem ktory dc dzisiaj u mnie, olałam dosłownie wszystko, zaznaczylam tylko krwawienie i od tamtej pory tam nie zagladam
14 lipca ide do endokrynologa z tym moim tsh
za tydzien z mezem jade na weekend do zakopanego na rocznice slubu
a my na rocznice tniemy nad morze, do Karwi
mam nadzieję, że wyjedziemy we trójkę już