Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, wyjechałam na dwa dni i tyle nadrabiania
Arizona, super, że wpadłaś do nas! Rozsiewaj wirusy i nadzieję
Magdziulla wrote:To się rozstrzeliłyśmy po całej Polsce:) Chociaż tak całkiem z dołu to na razie nikt się nie ujawnił, chyba, że CCiri przeprowadzi się do tego schroniska w górach:) właśnie wysłaliście te cv?
Ja jestem urodzoną krakowianką, ale od 5 lat mieszkam w Katowicach. Najpierw facet mnie tu zatrzymał, potem praca. Ale za Krakowem tęsknię bardzo!
U mnie wszystko się sprzysięgło i w dniach okołoowulacyjnych mój S. idzie na badania... Więc kolejny cykl na straty. Plusem jest to, że będziemy wiedzieć na czym stoimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleż sie rozpisałyscie! Ciri super, że masz lepszy humor, to najwazniejsze! Mam nadzieję, że po wakacjach wszystkie będziemy szczesliwe i z brzuchami!! Musi się w koncu udać! Co do tych wszystkich temeratur, miałam mierzyc w tym cyklu ale jak zwykle mi sie nie udało, nie mam termometru zainwestuje w niego w lipcu...
A co do zakupów przez internet, to jeżeli chcecie jakies ciuchy dla siebie, czy buty, torby to polecam zalando, wlasnie dzis odebrałam paczkę, jestem mega zadowolona!!