Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:O właśnie się dowiedziałam, że mężu w nast czwartek wraca do niedzieli:)
Więc od soboty wieczór do niedzieli następnego tygodnia seksujemy co dwa dni:) musi się udać, chyba, że się owu wyjątkowo przyspieszy i zdecyduje pojawić się jutro.
Morel Wawa albo Kraków:)
Morela mi na dziewczynę z dołu Polski wygląda:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba przestanę tu zaglądać, bo ilość produkowanych stron przerasta moje oczy po 7 h pracy przed komputerem
Postanowiłam NIE TESTOWAĆ! A tu mąż mnie wyciągnął do Rossmanna i masz babo placek - zafundował mi nowe lakiery do paznokci, farbę do włosów i oczywiście PINK test. I jak tu nie testować?
Dziś to chyba mamy wszystkie problemy z jajnikami, albo z pipą Mnie strasznie ciągnie w krzyżu i w pachwinach, ale myślę że to efekt pracy przy biurku. Aż mi głupio, bo co chwilę latam sikać i tak mi nie wypada po 4 dniach pracy. W razie co, to powiem że łykam leki na odwodnienie Miało nie być o objawach..sorryyyy
Ciri, a może G się wstrzelił jednak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Mam nadzieje, że trochę Was zmobilizowałam?! Z Wami zaczynałam i mam ogromny sentyment, tym bardziej życzę Wam powodzenia...fajnie się mądrzyć jak się już udało co? Może nie fajnie a łatwo...mam za sobą niezły bagaż a przecież dwa miesiące temu byłam dokładnie w tym samym puncie co Wy i na prawdę nie zapomniałam jak to mało fajnie jest...
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
anka2712 wrote:Ja zawsze myslalam wlasnie ze im czezciej tym lepiej. A osobiscie uwazam ze nie ma reguly:)
I powiem Ci szczerze, ze jak Maz bylby na miejschto pewnie byloby co 2 dni, co trzy. Ale nid z obowiazku tylko po prostu z checi, zawsze gtam wspolzylismy. Ostatnie dwa cykle tylko malo serduszek. Dlatego mam nadzieje ze Twoja recepta lomoze w przyszlym cyklu, jak juz sie okaze, ze ten poszedl na straty:)
znaczy to pewnie, że jak się ma trafić ciąża to się trafi, a my możemy sobie na głowie stawać a nie mamy na to wpływu -
Magdziulla wrote:To się rozstrzeliłyśmy po całej Polsce:) Chociaż tak całkiem z dołu to na razie nikt się nie ujawnił, chyba, że CCiri przeprowadzi się do tego schroniska w górach:) właśnie wysłaliście te cv?
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:To się rozstrzeliłyśmy po całej Polsce:) Chociaż tak całkiem z dołu to na razie nikt się nie ujawnił, chyba, że CCiri przeprowadzi się do tego schroniska w górach:) właśnie wysłaliście te cv?
Wstrzelic moze sie wstrzelil ale dziecka to z tego raczej nie bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny