Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak serio...atrakcji mam co niemiara i bywają gorsze dni...teraz czekam do poniedziałku, żeby usłyszeć, że maleństwo jeszcze ze mną jest...no ale nie przeskoczę tego, nie wszystkie ciąże są bezproblemowe...jedne wymiotują inne krwawią...tak bywa
i z tego wszystkiego to ja Wam tych wymiotów życzę -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Arizona na pewno byś się zdecydowała teraz masz najgorszy czas, a potem będzie tylko lepiej, z małą przerwą na poród:)
Kichnij na mnie tak konkretnie, bo mi się przyda na najbliższe dni:)
idę podejrzeć Twój wykres i powiem Ci co tu mi wychodzi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:jeszcze nic nie wychodzi, bo najpierw musi "wejść"
Magda zacznij od dzisiaj co dwa dni...błagam Cie! Nie czekaj na domniemaną owulację bo możesz do usranej śmierci się bawić...mówię serio i jednocześnie powtarzam słowa swojego lekarza...wiecie ile razy tak mi gadał, na każdej wizycie i to nie raz a non stop. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Magda wiesz co ja Ci radzę kobieto? Czemu tam nie ma serduszek? Na co czekasz? Chyba, że nie zaznaczasz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArizona_R wrote:Morella...patrzę, że Ty dopiero zaczynasz cykl...kurczę, boje się takich rzeczy pisać...ale jak tu wlazłam i się rozejrzałam to mam takie przeczucie, że to będzie Twój cykl:) Trzymam kciuki
ej a Alicja czasem nie miała ciąży biochemicznej?
O pani, od kwietnia sa " moje cykle"
Jesli dobrze wywrozysz, stawiam kosz slodyczy z dostawą na wycieraczke;) -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dopiero zobaczyłam, że miałam zablokowaną widoczność serduszek, ale już włączyłam. Jednak szału nie ma jak chłop jest tylko na weekendy. Choć w tym msc ma być od soboty i awaryjnie wbić we wtorek żeby poprawić, conceive w ruchu to się trochę zaczerwieni:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny