Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiriątko się zagnieżdża:)!
Acz dla równowagi entuzjazmu powiem, że ja też w tamtym cyklu kilka dni po owu miałam bardzo silne bóle jak na @ a tu dupa cycki.
Ja zawsze ważyłam mało i choćbym chciała nie potrafię przytyć, ale odżywiam się normalnie i dość zdrowo. Mam nadzieję, że moja mama nie wykrakała - zawsze mi mówiła, że jak jestem tak chuda to nie będę mogła zajść w ciążę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciriątko się zagnieżdża:)!
Acz dla równowagi entuzjazmu powiem, że ja też w tamtym cyklu kilka dni po owu miałam bardzo silne bóle jak na @ a tu dupa cycki.
Ja zawsze ważyłam mało i choćbym chciała nie potrafię przytyć, ale odżywiam się normalnie i dość zdrowo. Mam nadzieję, że moja mama nie wykrakała - zawsze mi mówiła, że jak jestem tak chuda to nie będę mogła zajść w ciążę -
nick nieaktualnyCiri, a Ty nie zagniezdzasz sie przypadkuem? Skoro owulacje źle przechodzisz, to moze gmeranie w macicy tez wywoluje brzydkie objawy?
Badalam dzis BMI, mam 23. Niby w normie, ale czuje sie jak krowa/ prosiak. Dzis zupka brokulowa, jutro szparagi. Dieta pelna para;)
Jestem w tym momencie cyklu, kiwdy twierdze, ze nie bede sie nakrecac, ze zatestuje w dnou spodziewanej @, ze bwde na luzie, nie bede myslec o ciazy. Po owulacji pewnie wszystko perdolnie i zacznie sie szal testowania i wkrecania objawow.
Zmiana planow. Jutro robie badanie tsh, fsh, lh i toxo. Reszte niech przepisze lekarz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki mama moje BMI to góra 19, ale naprawdę jem normalnie. A Ty mama to szczypior byłaś musiałas świetnie wyglądać z brzuszkiem ciążowym potem:)
Morel czaję klimaty i mam tak samo dlatego proszę Was jak już zacznę świrować to mnie usadźcie;)
Morel czemu badasz toxo? Generalnie groźne jest tylko wtedy gdy zachorujesz w ciąży nie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Hej Arizona już rośniesz?
Generalnie jelita tak wypych do przodu, że wyglądam co najmniej na 5mc podobno po 10tyg powinno się zimniejszych:) -
nick nieaktualnyArizona_R wrote:w sensie czy dupa rośnie? Spokojnie apetytu nie mam:) A tak serio to brzuch wielki jak balon, dopiero na dniach się zmniejszył...powoli wzdęcia ustępują
Generalnie jelita tak wypych do przodu, że wyglądam co najmniej na 5mc podobno po 10tyg powinno się zimniejszych:) -
nick nieaktualnyMagdziulla.a..a czego ja już nie mam:) chyba tylko spodni w które się dopnę
a macica ledwo wyczuwalna....eh siedzę całymi dniami w domu bo boje się że zejście i wejście na 4 piętro znowu naruszy krwiaka i głupieje w domu
widzę, że mamie91 jednak wywróżyłam...to dobrze, za resztę też trzymam kciuki, już trochę podejrzałam wasze wykresy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka2712 wrote:To nie zapinaj rozporka:-D hehe.
Ty wiruski wysylaj a nie tu wykresiki podgladasz;-D albo przy podgladaniu kichaj na nie, co by zielone byly;)
Mam na Was kichać?...pewnie , że Wam życzę brzuszków a co myślicie, że będziecie miały lepiej? że cisza? że nic nie będzie bolało? że nie będziecie miały biegunki przed każdą wizytą? że wyśpicie się spokojnie a jedzenie nie będzie Wam śmierdzieć? a ja Wam tego z całego serca życzę...jednego czego na pewno nie to problemów w ciąży
ja jestem tak zestrachana i zmęczona, że w najgorszych momentach zastanawiałam się czy gdyby coś czy zdecydowałabym się ponownie, czy jestem na tyle silna.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:myślisz, że niedopięcie coś pomaga? Nie dopinać to ja mogłam 3tyg temu, teraz to już nic nie mogę
Mam na Was kichać?...pewnie , że Wam życzę brzuszków a co myślicie, że będziecie miały lepiej? że cisza? że nic nie będzie bolało? że nie będziecie miały biegunki przed każdą wizytą? że wyśpicie się spokojnie a jedzenie nie będzie Wam śmierdzieć? a ja Wam tego z całego serca życzę...jednego czego na pewno nie to problemów w ciąży
ja jestem tak zestrachana i zmęczona, że w najgorszych momentach zastanawiałam się czy gdyby coś czy zdecydowałabym się ponownie, czy jestem na tyle silna....
Jak zobaczysz Cudo na raczkach to stwierdzisz ze bylabys tak silna by ponownie sie zdecydowac:)
Wroz Kochana, byleby wszystko sie spelnilo:-P -
nick nieaktualny