X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urok długich cykli. W najbliższych dniach dopiero spodziewam się owu, a zanim zatestuję to ho ho - pewnie będę świrowała w między czasie to mnie usadzicie ok?

• mama91 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Jusia jak dla mnie to Ty w ciąży jesteś. ;)
    Tez miałam taka blada kreche tyle ze w terminie 3 dni po planowanej @. W dniu @ u mnie beta wynosiła dopiero 2,6.
    Ja to niby w poniedziałek zaczelam 8 tydzień ciąży. Niby wtedy dolegliwości SA najbardziej dokuczliwe. I to prawda. Zrobilam się mega senna, spis codziennie od 22 do 9.30. W ciągu dnia tez spać mi się chce, śluzu coraz więcej, w pachwinach ciągnie, jestem mega nerwus no i ssie mnie często.
    Na moje dziecko juz kompletnie cierpliwości nie mam...

2fd53eed.gif
  • anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha oki:-D

Ale ja tez mialam zamiar testowac dopiero po terminie spodziewanej@:-D juz dzis wiem, ze nie wytrzymam haha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowanie w dniu spodziewanej @ jest pięknym i bardzo silnym założeniem ... tyle, że na początku cyklu, a potem z każdym dniem spada i spada i spada;);)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie juz korci haha... A gdzie tu jeszcze 7 dni:-P ale moze zrobie za 5 tylko proformo sie upwnic ze 1 kreska, bo moze jedno piwko wypije, moze dwa...:-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do tej pory raz wczeaniwj testowalam bo wesele u ciezarnej to G mnie namowil bo chcial im powiedziec ze jestem w ciazy i nic. A tak to nie testuje ;p

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam za cierpliowsc;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam pije i nie zamierzam sobie zalowac. Jak wyjdzie w dniu @ krecha to dziecku i tak nic nie bedzie. A taka abstynencja to tez tak bez sensu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja mam przeczucie, że Tobie się udało!! mi tez cos jajniki dokuczakają, ciągną jakos dziwnie... no ale to pewnie przygotowanie do @, żebym czasem o niej nie zapomniała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział żeby nie pić i nie raz przez to sobie biedę napytałam w rodzinie przez to - mistrzem tu jest teściowa, bo jak nie piję to pewnie coś kryję.
    Ja w ogóle podziwiam ludzi cierpliwych ja jak coś zechcę to muszę od razu:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie pilam nic przez pol roku a potem stwierdzilam ze tak to ja moge nic nie pic przez najblizsze kilka lat, a jednak czasem mam ochote wiec jak mam to pije, lekarz mi powiedzial ze nie powinno sie przesadzac z alkoholem ale nawet dwa piwka po owu nic nie zmienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małami89 wrote:
    ciri ja mam przeczucie, że Tobie się udało!! mi tez cos jajniki dokuczakają, ciągną jakos dziwnie... no ale to pewnie przygotowanie do @, żebym czasem o niej nie zapomniała.
    Nie mowcie mi tak bo jeszcze sie wkrece. Wole mysl nie jestem w ciazy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mi lekarz powiedział żeby nie pić i nie raz przez to sobie biedę napytałam w rodzinie przez to - mistrzem tu jest teściowa, bo jak nie piję to pewnie coś kryję.
    Ja w ogóle podziwiam ludzi cierpliwych ja jak coś zechcę to muszę od razu:)

kurcze mam podobnie, jak zaczynalismy sie starac to byłam wrecz pewna, że sie uda! a tu juz 8 raz wielka dupa... ale juz powoli przyzwyczailam do tego... nie wszystko sie ma od razu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ocho zaczyna mnie kłuć jajnik:/ a męża dopiero na sobotę będę miała, może to być kłucie "zapowiadające"? Jeszcze za wcześnie na owu dziś mam 16dc powinnam mieć w 21dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA moj brzuch!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ocho zaczyna mnie kłuć jajnik:/ a męża dopiero na sobotę będę miała, może to być kłucie "zapowiadające"? Jeszcze za wcześnie na owu dziś mam 16dc powinnam mieć w 21dc.
    mnie przed owu kilka razy jajniki kluja a owulacje poznaje po tym ze zamiast jajnikow to mnie boli macica jak na @ i pochwa :P Dopiero nastepnego dnia jajniki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyyy. Mam nadzieję, że mąż zdąży z żołnierzami;)
    Dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Wiadomo, że z nadwagą ma wpływ na starania, a myślicie, że nieduża niedowaga może tak źle wpłynąć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri co z tym Twoim brzuchem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Obyyy. Mam nadzieję, że mąż zdąży z żołnierzami;)
    Dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Wiadomo, że z nadwagą ma wpływ na starania, a myślicie, że nieduża niedowaga może tak źle wpłynąć?
    Tez moze ale nie musi, podobno lepiej miec lekka nadwage niz niedowage.

A co do mojego brzucha to nie wiem, jak na okres boli i jest mi mega niedobrze.... NIe wiem... Przytrulam sie chyba... Ale nie wiem czym...

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze dwa dni pokluje i dopiero jest ovu:)

Ciri ale przytrucie? Bol jak na okres? Nia bardzo... Przy przytruciu zoladek boli.

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ