Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Jusia jak dla mnie to Ty w ciąży jesteś.
Tez miałam taka blada kreche tyle ze w terminie 3 dni po planowanej @. W dniu @ u mnie beta wynosiła dopiero 2,6.
Ja to niby w poniedziałek zaczelam 8 tydzień ciąży. Niby wtedy dolegliwości SA najbardziej dokuczliwe. I to prawda. Zrobilam się mega senna, spis codziennie od 22 do 9.30. W ciągu dnia tez spać mi się chce, śluzu coraz więcej, w pachwinach ciągnie, jestem mega nerwus no i ssie mnie często.
Na moje dziecko juz kompletnie cierpliwości nie mam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie pilam nic przez pol roku a potem stwierdzilam ze tak to ja moge nic nie pic przez najblizsze kilka lat, a jednak czasem mam ochote wiec jak mam to pije, lekarz mi powiedzial ze nie powinno sie przesadzac z alkoholem ale nawet dwa piwka po owu nic nie zmienia.
-
nick nieaktualnyMałami89 wrote:ciri ja mam przeczucie, że Tobie się udało!! mi tez cos jajniki dokuczakają, ciągną jakos dziwnie... no ale to pewnie przygotowanie do @, żebym czasem o niej nie zapomniała.
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Mi lekarz powiedział żeby nie pić i nie raz przez to sobie biedę napytałam w rodzinie przez to - mistrzem tu jest teściowa, bo jak nie piję to pewnie coś kryję.
Ja w ogóle podziwiam ludzi cierpliwych ja jak coś zechcę to muszę od razu:)
kurcze mam podobnie, jak zaczynalismy sie starac to byłam wrecz pewna, że sie uda! a tu juz 8 raz wielka dupa... ale juz powoli przyzwyczailam do tego... nie wszystko sie ma od razu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ocho zaczyna mnie kłuć jajnik:/ a męża dopiero na sobotę będę miała, może to być kłucie "zapowiadające"? Jeszcze za wcześnie na owu dziś mam 16dc powinnam mieć w 21dc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Obyyy. Mam nadzieję, że mąż zdąży z żołnierzami;)
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Wiadomo, że z nadwagą ma wpływ na starania, a myślicie, że nieduża niedowaga może tak źle wpłynąć?
A co do mojego brzucha to nie wiem, jak na okres boli i jest mi mega niedobrze.... NIe wiem... Przytrulam sie chyba... Ale nie wiem czym...