X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • Azalia Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domcia, oby 2 krechy, daj koniecznie znać.

Kasia, trzymam kciuki, będzie dobrze!

Lotta, oby lipiec był szczęśliwy. Mnie dziś ściska @

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi jajnik dokucza znowu... Takie swedzenie. I duzo kremowego lepkiego sluzu

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje wielki spadek temperatury, pewnie @ przyjdzie na dniach... I znowu klapa:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli dzis dostaniesz to krotka ta Twoja fl... moze dobrze by bylo skonsultowac z lekarzem?

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ma racje... Bo to dopiero 11 dzien

kinga007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zreszta bym sie sklaniala do zrobienia badan progesteronu, masz niskie temperatury w drugim cyklu i jesli dzis dostaniesz okres to fl bedzie 10 dni, to moze trzeba podciagac ten progesteron...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale czym to może być? Progesteron i prolaktyna w normie... Odkąd odkryłam niedoczynność tak mam, w przyszłym tygodniu idę badać tsh, zobaczymy czy coś coś się poprawiło... Już normalnie miałam nadzieje ze coś się dzieje, od wczoraj mam dziwne skurcze macicy takie lekkie, nigdy takich nie miałam... Chyba was posłucham...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja bym poszla do lekarza to tez moze byc wynik tarczycy, moze nie wyregulowany jeszcze hormon... nie wiem ja sie nie znam ale ten wykresik to tak kiepawo troszke wyglada. A ktory to cykl mierzenia temperatur?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi jakiś dziwny wygląda ten wykres. Ale tak na poważnie w całości to pierwszy raz dopiero mierzyłam temperaturę i to w ustach. Wydaje mi się ze w pochwie jest chyba dokładniejsza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w pochwie jest dokladniejsza :) A podobno najbardziej dokladna w odbycie. Szkoda ze nie masz innych wykresow. Jesli wyniki TSH beda w normie dla starajacej sie, to poczekaj jeszcze jeden cykl obserwuj sie i z dwoma wykresami smigaj do lekarza. Przynajmniej takie jest moje zdanie.

kinga007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje, mam w planie kupić termometr owulacyjny i przyłożyć się do tego mierzenia. Ten cykl miałam bardzo stresujący, w przyszłym będzie spokojniej bo zaczynam wakacje wiec może to coś pomoże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmieniłam termometr na owulacyjny w 11dc. Wiem, że nie powinno się tak robić, ale przy moich długich cyklach stwierdziłam, że może nie zmyli ovuf .
    Anka a może to objawy fasolowe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie boli brzuch jak na @ a do tego szyjke mam mega miekka....

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jol! Laski, nie dolowac sie! Zajdziecie:)zajdziemy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie nie doluje... Bede chora...

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula objawy, nie objawy ?! Wole sobie nie wkrecac:) raz juz bylo ze wykres super i sama sobie kazdy bol i duperelke jako objaa ciazy wkrecalam:)

Uuuu Ciri to do lozeczka siooo wygrzewaj sie!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie nie dobrze i brzuch na @ boli. Bleee

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co on tak swiruje i tak szybko boli? Do @ jeszcs troche-chyba ze nie zawita:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro lece na badanie. Zrobie tsh, progesteron, estradiol, prolaktyne. I bede moze cos wiedziala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka2712 wrote:
    A co on tak swiruje i tak szybko boli? Do @ jeszcs troche-chyba ze nie zawita:)
    Raczej zawita. Ale mowie cos dziwnego bo jak mnie tak bolal ten brzuch zbadalam szyjke. Zawsze po owulacji mam bardzo twarda a teraz miekka jak w owulacje...

‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ