Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Myśle ze moze cos zobaczyc ale nie musi i tak samo z l4 . powinnas mu powiedziec jaka sytuacja i moze Ci wystawia ale raczej nie. Bo jesli to nie jest ciaza zagrozona to przed 2 miesiacem nie daja. Chyba ze masz mega mdlosci i bole glowy i takie tam ale one tez sie zaczynaja kolo 8 tygodnia
-
Witam sie po kilkudniowej nieobecnosci spowodowanej nawalem pracy
Gratuluje zaciazonym Rozysylajcie nam wiruskow!
Morelka Jestes tydzien do tylu za mna, bo ja mam dzis 8 dc.
Pije winko i glutka z siemienia (moze jestem dziwna, ale mi to nawet smakuje), do tego rozne tabletki witaminowe, clo wczoraj wzielam ostatnie, wmasowuje estrogen i czekam.[/url] -
Witam ja, ta ktora nie bedzie mierzyc temperatury- jassssssneeee! To juz chyba nawyk:-/ no i znowu zmienilo mi termin ovu i zmienilo mna ten dzien na ktory zakladam ze byla.
Kofeinka jak podejdziesz wporzo do lekarza bez owijania to mysle ze wystawi Ci l4. Dosc czesto dziewczyny chodza od razu na l4 i bez problemu lekarze wystawiaja.
Irisss a Ty zarazaj:-Dkofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiona88 wrote:No wlasnie czytalam w roznych miejscach i chyba nawet tu na forum, ze mielone traci swoje wlasciwosci, a poza tym nie mam mlynka
-
mkl wrote:Pierwszy raz słyszę, że siemie lniane zmielone traci właściwości..
-
nick nieaktualnyJak tam dzień u Was. Ja namiętnie obserwuję, wwyliczam i modlę się, żeby mi owu wypadło w weekend, a przynajmniej nie wcześniej. Małżonek przyjeżdża w sobotę i wielka nadzieja w conceive.
Faktycznie cicho tu pomieliłyśmy siemię i sza;).
Kofeinka nie wiem czy doczytałam Ty już testowałaś? -
nick nieaktualnyWitajcie!!
Ja czekam na wakacje, teraz gorący okres w pracy, nie wiem w co ręce włozyc. Dzisiejsza wiadomość od mojej dyr poprawiła mi humor! Dostnę umowę na czas nieokreslony, jeeeea, nawet na to nie liczyłam. Do @ 8 dni, pewnie przyjdzie jak co miesiąc (nie proszona). Trudno, nie można miec zbyt duzo szczescia na raz! Wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluję!! -
nick nieaktualnyKofeinka, ja dostałam L4 w 5 tygodniu, bez dyskusji ze strony lekarza i tak ciągnęłam do końca ciąży. Mdłości miałam prawie odkąd nie dostałam @ i nie byłam w stanie chodzić do pracy.
Fiona88 wrote:Dziewczyny czy te ziarna siemienia to lepiej polykac czy rozgryzac?
Zrobiłam dzisiaj test... wiem że za wcześnie, ale niecierpliwa jestem. Negatyw. Planowana @ na sobotę, przy pierwszym dziecku wyszła mi blada kreska dzień przed spodziewaną @... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wam!ja ostatnio tylko czytam,bo jeszcze nie wpadłam w rytm nowego wstawania o 6 rano i jestem ledwo żywa, jak wracam.
Jusiak, jak dla mnie jest i to całkiem ładna, wcale nie taka blada
Ciri gratulacje hehe faktycznie trochę nisko ci te tempki windują w tym cyklu. Ale czy wszystko musi być idealne?
Mnie pochłania praca. Moze to i dobrze, bo nie ma czasu myśleć. Odłożyłam hsg w tym mcu. Mamy inne wydatki, np moje okulary do pracy ok 400 zl. Kosmos! W tym tygodniu wszystko dla mnie jest DOBRZE
-
nick nieaktualny