Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej znowu nadrabiałam,
Morelku tulę, tulę i tulę biedna Ty. Naprawdę myślałam, że się udało. Ale pamiętaj właśnie zaczynasz nowy cykl, Nowa szansa. Poza tym mowiłaś, że chcesz się przebadać, może akurat niewiele potrzeba i będzie ok!
Ciri jak będziesz miała fajnie w pracy to przestaniesz myśleć i może samo przyjdzie.
Ilona ja też się stresuje tym bardziej, że to mój ostatni cykl starań, a jeszcze nawet nie miałam owu.
Tak więc najwyżej jak nie zapełnimy porodówki to zapełnimy wariatkowo - przynajmniej będzie wesoło!ilonia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde, a mnie tak koszmarnie boli kark. I kolejny raz zauważyłam, że boli mnie tylko przed owu... takie mam wrażenie, muszę tego przypilnować
-
nick nieaktualny
-
domyślam się, że jeszcze nikt na to nie wpadł . ale boli mnie tylko kilka dni w miesiącu i już kolejny raz przyuważyłam, że na początku. Muszę to bardziej poobserwować, bo boli cholernie i to w jednym miejscu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
ja mam dziś 7dpo i tempka dziś ładnie podskoczyła
Tempkę zawsze mierzę o 5:00, po 5 znów poszłam spać i po 3 godzinach snu miałam 37,03
Tak sobie myślę, że jeśli by się udało zajść w tym cyklu, to czy w 16dpo będzie już coś widać na wizycie u gina...??? czy będzie mi już mógł wystawić L4 ?
Bo umowę mam do 30 czerwca tylko, więc na czasie mi strasznie zależy. Jak myślicie..?
-
nick nieaktualnyMyśle ze moze cos zobaczyc ale nie musi i tak samo z l4 . powinnas mu powiedziec jaka sytuacja i moze Ci wystawia ale raczej nie. Bo jesli to nie jest ciaza zagrozona to przed 2 miesiacem nie daja. Chyba ze masz mega mdlosci i bole glowy i takie tam ale one tez sie zaczynaja kolo 8 tygodnia
-
ciri22 wrote:Myśle ze moze cos zobaczyc ale nie musi i tak samo z l4 . powinnas mu powiedziec jaka sytuacja i moze Ci wystawia ale raczej nie. Bo jesli to nie jest ciaza zagrozona to przed 2 miesiacem nie daja. Chyba ze masz mega mdlosci i bole glowy i takie tam ale one tez sie zaczynaja kolo 8 tygodnia
Mój lekarz wie jaka jest sytuacja odnośnie pracy no i tego, że jestem chora na stwardnienie rozsiane, bo już wcześniej z nim o tym rozmawiałam, więc nie powinien robić żadnych kłopotów.
Tylko zastanawiam się czy nie musi być widać już np serduszka na USG by potwierdzić ciąże... -
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:hej dziewczyny
ja mam dziś 7dpo i tempka dziś ładnie podskoczyła
Tempkę zawsze mierzę o 5:00, po 5 znów poszłam spać i po 3 godzinach snu miałam 37,03
Tak sobie myślę, że jeśli by się udało zajść w tym cyklu, to czy w 16dpo będzie już coś widać na wizycie u gina...??? czy będzie mi już mógł wystawić L4 ?
Bo umowę mam do 30 czerwca tylko, więc na czasie mi strasznie zależy. Jak myślicie..?
Myślę, że nie powinien Ci robić problemów, zwłaszcza że masz problemy zdrowotne i to przemawia na Twoja korzyść, że musisz odpoczywać i o sobie zadbać jak masz dobrego lekarza i da się z nim szczerze porozmawiać, to powinien zrozumieć sytuację
Powodzonka
Tak sie tutaj czasami wtrącam, bo cały czas Was podczytuję i mocno kibicuję , mam nadzieję że nie macie mi za złe wpisówkofeinka lubi tę wiadomość