Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri no to super,że się coś "poruszyło" jeśli się tak utrzyma to w następnym cyklu na pewno się uda. Tylko nie przerywajcie igraszek. Im częściej uprawia sie seks tym wyższe libido, u mnie ta zasada się potwierdza.
Dziewczyny testy ovu pokazują tylko w dzień oowulacji czy jest jakaś "zapowiedź" w postaci jaśniejszej kreseczki? -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ciri no to super,że się coś "poruszyło" jeśli się tak utrzyma to w następnym cyklu na pewno się uda. Tylko nie przerywajcie igraszek. Im częściej uprawia sie seks tym wyższe libido, u mnie ta zasada się potwierdza.
Dziewczyny testy ovu pokazują tylko w dzień oowulacji czy jest jakaś "zapowiedź" w postaci jaśniejszej kreseczki? -
hello
u mnie dziś 8dpo
Wczoraj ledwo wysiedziałam w pracy, padałam na pysk ze zmęczenia
no i nawiedziła mnie znów opryszczka
A dziś od rana biegunka i to ostra
istna masakra
Temp trochę w dół, więc już zaczęłam się martwić czy ten cykl może być w ogóle owocny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 07:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ta, jasne;). Ale przynajmniej bede mogla znowu serduszka dodawac bo dzisiaj badanie i koniec abstynencji
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jutro robie test dzisiaj nic mnie nie boli nawet jajniki ale piersi mam troszke wrazliwe na dotyk ale sa miekkie:-) zobaczymy co wyjdzie jutro. Trzymajcie kciuki :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:48
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny