X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spotkalyscie sie z czyms takim? Robilam przed chwila test ciazowy i jest slaba kreska za to owu dwie grube, o co kaman? Luknijcie na moj wykres, moze wy cos z tgo zrozumiecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu oba testy t2445987_cam02724.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko i córko jak mnie n sen zlapało. Wszystko robię w półśnie. Dawno tak nie miałam.

Morelu a progesteron to jest sens teraz badać mi lekarz kazał w okolicach owu badać.
    Trzymam kciuki za wyniki.
    A może Ciri uuu:)?

Anka pewnie, że lepiej nie wkrecać,ale kiedy testujesz?, bo Nam skuteczność spada i ktoś musi tu zaciążyć no i na Ciebie pada cień podejrzenia;);)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiakpp jak dla mnie jest groszek. Ba tescie hcg jest druga blada kreska, a na ovu testowa jest ciut ciemnijsza niz kontrolna- co czesto takze potwierdza ciaze. Smigaj na bete szybciutko i wszystko bedzie jasne!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie gdzie tam.... Skutecznosc w tym watku jest jakas znikoma a tyle bockow rozdalam

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia były tu głosy, że testy owu wcześniej wykrywają ciążę niż ciążowe. Faktycznie coś widać, a w którym dc jesteś?

• anka2712 Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    O matko i córko jak mnie n sen zlapało. Wszystko robię w półśnie. Dawno tak nie miałam.

Morelu a progesteron to jest sens teraz badać mi lekarz kazał w okolicach owu badać.
    Trzymam kciuki za wyniki.
    A może Ciri uuu:)?

Anka pewnie, że lepiej nie wkrecać,ale kiedy testujesz?, bo Nam skuteczność spada i ktoś musi tu zaciążyć no i na Ciebie pada cień podejrzenia;);)
    Nic nie mow... Ja spalam 2h po pracy:-D ciagle spac mi sie chce.
    Cien podejrzenia haha dobre:-D
    Ale fakt skutecznosc nam spada cos, trzeba tu rozzielenic:)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testuje 26 chyba ze malpeczka przyjdzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Jusia były tu głosy, że testy owu wcześniej wykrywają ciążę niż ciążowe. Faktycznie coś widać, a w którym dc jesteś?

24Dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może Twoje boćki ciut opóźnione, poza tym po sobie wiem, że w marcu najlepsze dzieci się rodzą;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra to ja tez siklam i jestem 5 dni po owulacji test owu pozytywny ;p taka sama druga kreska to co tez w ciazy jestem? ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusia smigaj na betę, bo wygląda to obiecująco!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Dobra to ja tez siklam i jestem 5 dni po owulacji test owu pozytywny ;p taka sama druga kreska to co tez w ciazy jestem? ;p
    A daj losie, wcale bym się nie zdziwiła tylko Ty na ciążowy nasikaj:):P

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi byc mocniejsza:) czytalam kilka info na ten temat, nawet jak ginekolodzy sie wypowiadali. Bo w ciazy zawsze jest pozytywny test owulacyjny- aczkolwiek nie zawsze jest to jej zwiastun.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babo jestem 5 dni po owulacji to nie mozliwe noo max 6 :p predzej sikalam na owulacyjny bo myslalam zw moze jednak owu nie bylo. Nie jest gruba jak kilka dni temu ale taka sama

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam oj tam żebyś się nie zdziwiła, a kiedy sikniesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za dwa tygodnie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wytrzymasz na pewno. Ja mam jeszcze 20 dni do @. To może już poczekaj razem sikniemy;)

• anka2712 Przyjaciółka

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak pozno?:-D kurcze mi tydzien zostal:-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo mi 9 dni do @ zostalo wiec zamierzam czekac czy sama przyjdzie. Nie bede sikac wczesniej.

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ