Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCos takiego znalazlam i podobno to sie liczy wlasnie jesli fl trawa 18 dni
Długa faza lutealna to dla wielu kobiet źródło problemów. Przy leczeniu niepłodności oraz naturalnych metodach planowania rodziny bardzo ważne jest prawidłowe wyliczenie fazy owulacji w cyklu miesięcznym. Tymczasem przedłużająca się faza lutealna, w większości niepłodna, a przypominająca swoimi objawami ciążę (podniesiona temperatura ciała, brak miesiączki) utrudnia stwierdzenie, kiedy rozpoczęły się dni płodne. -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Dziewczyny mam wynik progestronu ale bez norm laboatoryjnych (na stronie go nie podaja) moj wynik to 16,14 ng/ml...
Co myślicie?
No właśnie, dziewczyny ratujcie... Kupiłam tego głupiego testa, i zrobiłam, co prawda przed chwilą, i wyszło coś takiego:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1c443111084db1ec.html
Jak to widzicie? Mi się wydaje że widzę drugą kreskę, mój W też widzi... w rzeczywistości jest ona ciut ciemniejsza (mam słaby aparat)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 20:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Cos takiego znalazlam i podobno to sie liczy wlasnie jesli fl trawa 18 dni
Długa faza lutealna to dla wielu kobiet źródło problemów. Przy leczeniu niepłodności oraz naturalnych metodach planowania rodziny bardzo ważne jest prawidłowe wyliczenie fazy owulacji w cyklu miesięcznym. Tymczasem przedłużająca się faza lutealna, w większości niepłodna, a przypominająca swoimi objawami ciążę (podniesiona temperatura ciała, brak miesiączki) utrudnia stwierdzenie, kiedy rozpoczęły się dni płodne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i poszaleli:) powtórzyłam test jeszcze raz wieczorem dwie krechy takie same, śluz jest, no i dobierał się do mnie szatan a ja uległam:)
Conceive też poszedł w ruch. Zobaczymy czy będą z tego dzieci.
Ciri Ty też masz ciążowe objawy, ale byłby numer jeśli akurat trafiłaś -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodobno najlepszy seks dzien przed owu dwa jest... kolejna rzecz ze ja slyszalam od swojego gina ze jak poprawiasz to jakby "topisz" dobrej jakosci plemniki tymi slabszymi gorszymi i jest mniejsza szansa na zaplodnienie. Nie powinno sie w dni plodne caly czas sie kochac.
A jak uzywalas zelu to niech sie dzieje wola nieba..
Wiem ze zaraz dziewczyny ktore uprawiaja seks codzinnie lub dwa razy dziennie sie odezwa, ja mowie jedynie co ja slyszalam i co uwazam.
-
nick nieaktualnypodobno najlepszej jakosci plemniki sa po 3-5 dniach bez seksu. I w zaleznosci od jakosci plemnikow i sluzu lekarze zalecaja co drugi dzien seks albo codziennie. czasem wlasnie 3 dni przed owu ostatni.. Wiec sa rozne szkoly ale z zelem to wam sie wydluza czas zycia plemnikow
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny