Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki ciri:-* napewno zakupie ale to bez recepty mozna kupic tak? Bo moj byl u lekarza i nic mu nie dal zadnych tabletek czy jakies witaminy nic a nic:-(Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
Dzieki jeszcze raz :-*napewno skorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:21
Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnySpoko spoko. Dziwne ze lekarz nie powiedzial zeby suplementowal czyms diete na poprawe wynikow... Przeciez tez sa o wile tansze leki dostepne w aptece i niczemu to nie szkodzi. Ja pisze o tym bo dziewczyny byly zadowolone, moj od dwoch tygodni bierze mace MenMag. Ale tez nad tym sie zastanawiam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Spoko spoko. Dziwne ze lekarz nie powiedzial zeby suplementowal czyms diete na poprawe wynikow... Przeciez tez sa o wile tansze leki dostepne w aptece i niczemu to nie szkodzi. Ja pisze o tym bo dziewczyny byly zadowolone, moj od dwoch tygodni bierze mace MenMag. Ale tez nad tym sie zastanawiam.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualny
-
moniqe wrote:cały dizeń wczoraj miałam plamienia najpierw różowe i przy szyjce żywa krew a wieczorem już brązowe dziś już cisza
-
nick nieaktualnyHelooou,
Ja mam dziś jakiś gorszy dzień. Boli mnie dół brzucha i czuję się jak wypluta, a przy tym mega senna. Niby się wyspałam i nawet poszłam na spacer, ale jakoś tak niewyraźnie to wszystko. W środę powinnam mieć @. Ból jest tak silny, że kiedy siadam to zagryzam zęby.
To chyba zaraźliwe jest, bo kilka z nas źle się czuje.
Domcia, następny cykl będzie nasz!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-