X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do tego wiem na przykladzie swojego ojca ze madrzeje sie dopiero kolo 30stki;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie, że się czepiam. Nie znam Was i nie wiem jaką jesteście parą, ale jesteś pewna, że podświadomie albo nawet i świadomie liczycie na to, że dziecko coś w Waszym związku naprawi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe. No skoro tak mowisz to ok;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Będzie, że się czepiam. Nie znam Was i nie wiem jaką jesteście parą, ale jesteś pewna, że podświadomie albo nawet i świadomie liczycie na to, że dziecko coś w Waszym związku naprawi?
    Nie. Bo zwiazek w 99% jest naprawde udany. Tylko on ma problem taki ze nie lubi wydawac kasy na siebie martwic sie o siebie nienawidzi chodzi po lekarzach. I nie rozumie ze jego zdrowie i jego szczescir to moje szczescie. Mial laske pijawke i takiego zycia sie nauczyl przez 4 lata. Wiec teraz potrzeba czasu by naczyl sie innej rzeczy ze ktos chce mu cos dac.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A do tego wiem na przykladzie swojego ojca ze madrzeje sie dopiero kolo 30stki;D

Mowisz? Czyli jest dla mnie jeszcze nadzieja?;) bo poki co to przybywa mi tylko sadelka. Jeszcze trochę i zniknie problem glodu w afryce, jwsli przetoczyliby smalwc ze mnie:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zresta dziecko pozytywnie na seks nigdy nie wplywa wiec co ma naprawic skoro to jedyny problem o ktory sie sprzeczamy

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wam ma być dobrze. Generalnie uważam, że ocenianie związków z zewnątrz często nie ma się nic do rzeczywistości nawet jeśli coś w oczy kole, ale zawsze myślę - a może im właśnie tak jest dobrze im to pasuje u nich to działa.
    Dopóki Wy nawzajem czujecie się z tym ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mowisz? Czyli jest dla mnie jeszcze nadzieja?;) bo poki co to przybywa mi tylko sadelka. Jeszcze trochę i zniknie problem glodu w afryce, jwsli przetoczyliby smalwc ze mnie:/
    Dla ciebie? Nie ;p chodzilo o facetow ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz wszyscy moi bliscy mowia ze spadl mi z nieba tak wspanialy facet ale coz kazdy ma jakies wady nie moze byc idealnie ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się tylko tak wtrącę, że jak zajdę to mnie bronią nie zmuszą do jedzenia siemienia lnianego ;). jak go nie musiałam jeść regulanie to mi smakował, a teraz rośnie w buzi :D dobrze, że chociaż na paznokicie dobrze działa ;D

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może tak być, że potrzeba czasu, bo mój mąż też był na początku odrobinę spaczony w pewnych sprawach przez swoją rodzinę zajęło mi trochę czasu, aby nauczył się myśleć o sobie, a nie tylko o innych i wiele innych rzeczy, ale teraz i on jest mi wdzięczny, że go tego nauczyłam i mi żyje się lepiej;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    a ja się tylko tak wtrącę, że jak zajdę to mnie bronią nie zmuszą do jedzenia siemienia lnianego ;). jak go nie musiałam jeść regulanie to mi smakował, a teraz rośnie w buzi :D dobrze, że chociaż na paznokicie dobrze działa ;D

Mialam podobnie. Teraz nie jestem w stanie wypic tego gluta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa mi taką spoko dziewczyna z psem w awatarze (;)!) poleciła wiesiołka z oerapolu i podpisuję się nogą i ręką, że działa. Może się przerzucisz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i widzisz? Moj jak ma sobie buty kupic to placze ze kase na siebie misi wydac a jak potrzebuje buty to od razu leci do sklepu i kup i wydawaj... I tak samo o zdrowie. Wiec moze o to tez chodzi.. Nie wiem musze go wybadac. A i nie znosi gadac o sobie wiec ciezki jest jak o to chodzi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Baronowa mi taką spoko dziewczyna z psem w awatarze (;)!) poleciła wiesiołka z oerapolu i podpisuję się nogą i ręką, że działa. Może się przerzucisz.

Hiohiohio;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra. Wypiłam piwko jak codzien ostatnio i chyba mnie zmożylo. G znow odsypia ryby. Nie moge sie juz okresu doczekac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 22:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może @ wcale się do Ciebie nie wybiera ;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie nie bo za wcześnie ale myślę że czwartek, piątek wyruszy w dół szczytu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to się okaże dopiero...:) ja zbieram się do spania, jutro praca, och oby już niedługo:) dobrej nocy!

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Dopiero 2 miesiac pije takze narazie jeszcze dam rade. Mam nadzieję ze dlugo nie bede musiała pic

Zaczyna mnie cis w boku kloc może si w końcu doczekam owu

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 156 157 158 159 160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ