Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i dziś na teście owu słaba kreska. Ale temp jeszcze nie skoczyła.
Ciri mogłabyś spojrzeć na mój wykres i powiedzieć czy jest szansa, że dobrze typuję sobotę 20dc na owu? To by też znaczyło, że znowu wracają mi cykle do długości 32. Fajnie by było, chyba, że temp jutro nie skoczy. -
nick nieaktualnyPowinna skoczyc gdzies jutro. Ale zobaczymy. Wiesz bez monitoringu nic tak naprawde nie da sie powiedziec. Ja w kazdym cyklu mam inaczej jesli chodzi o ta temperature.zobacz ze w w tym np rosla mi przed owulacja jeszcze a po niej nie bylo wyraznego skoku.
-
Cześć dziewczyny, witam się po krótkiej nieobecności. Starałam się czytać na bieżąco, ale obowiązki i wyjazdy skutecznie mi to utrudniają. Dzisiaj pierwszy dzień od baaaaaardzo dawna, gdzie trochę więcej luzu mam. Co za miesiąc...
Jeszcze raz gratuluję nowym ciężarówkom, oby ich tu przybywało coraz więcej - najlepiej aż nam braknie miejsc parkingowych (suchar z rana, jak śmietana... ta...)
Ja spadam do piwnicy! Temperatura coraz, coraz niżej, a do owu jeszcze trochę jak mi się wydaje... Mój S. idzie na badania akurat w dniach okołoowulkowych, więc dupa zbita. Pewnie już pisałam, ale chciałam się pożalić jeszcze raz
Dowiedziałam się wczoraj, że moja znajoma, która zarzekała się, że dzieci mieć nie będzie i generalnie nie cierpiała, kiedy jakiś maluch się obok niej plątał - urodziła na początku roku. Nie może mi to wyjść z głowy normalnie. Ech..
Tak czy siak, trzymam kciuki za nas wszystkie! Miłego dnia!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!! U mnie dzisiaj 10dpo objawow zbizajacej sie @ brak tylko zalewa mnie caly czas bialym sluzem takie dziwne uczucie ( wczoraj zrobilam test cien cienia byl ale bardzo slaby z nie porannego moczu) moze powtorze test jutro
-
nick nieaktualny
-
moze cos wyjdzie?! OBYYYY
-
nick nieaktualny
-
To czekamy.. myslisz ze jak jutro powtorze tesciora bedzie cos widac?? Czy lepiej poczekac z dwa dni
-
nick nieaktualny
-
no wlasnie troszke szkoda bo tutaj testy drogie sa... no nic to poczekam jeszcze tyle czekalam to jeszcze poczekam choc z moja cierpliwoscia moze byc ciezko
-
nick nieaktualny
-
popoludniu testowalam jakis tam cien byl
-
nick nieaktualny
-
Tak bym chciala zeby to byla fasoleczka
-
nick nieaktualny
-
W koncu nam wszystkim staraczkom sie uda