Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKinga fajnie gratuluję! Dziewczyny nie wiem jak u Was,ale u mnie wizyta u endo to ok 100zł jak Wam się spieszy to może warto zainwestować. Niuniqa kiedy idziesz do lekarza?
Mój Mężu jedzie dziś do mnie 6h tylko po to żeby "poprawić" po takich poświęceniach musi być bobo;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Kinga fajnie gratuluję! Dziewczyny nie wiem jak u Was,ale u mnie wizyta u endo to ok 100zł jak Wam się spieszy to może warto zainwestować. Niuniqa kiedy idziesz do lekarza?
Mój Mężu jedzie dziś do mnie 6h tylko po to żeby "poprawić" po takich poświęceniach musi być bobo;)
To jest sila milosci!!! Księciunio na raczym koniu, gna przez wichry i zamiecie, w pogardzie majac gorace słońce pustyni czy anakondy we puszczy. Pedzi by bzyknac swa pania...cudowne:)ciri22, alicjaaaa, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:To jest sila milosci!!! Księciunio na raczym koniu, gna przez wichry i zamiecie, w pogardzie majac gorace słońce pustyni czy anakondy we puszczy. Pedzi by bzyknac swa pania...cudowne:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny