Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Wodnisty tez daje rade. A jak masz Misia codziennue to dbajcie o swieza dostawe misiaczkow:) i po klopocie:)
Moze jeszcze ten dobry sie pojawi - zobaczymy w ciagu nastepnych kilku dni. Do mojego Misia moge sie codziennie przytulac, wiec o misiaczki martwic sie nie musze, bo zawsze sa dostepne i na czas :d[/url] -
nick nieaktualnyMorella wrote:O ja glupia, egoistyczna lama jestem:/
Kinga, gratuluje! Fanfary prosze i cmokam w brzuszka;)
Fiona88 wrote:Nie mam niestety Popijam tylko to siemie lniane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 18:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa z trudem usiadłam na fotelu przed kompem. Czuję się koszmarnie, jakbym miała skręt jajników i to dosłowny. Może to kwestia brania wiesiołka do owulacji? Bo nigdy nie miałam tak bolesnych zapowiedzi przed @. Zazwyczaj przychodzi z zaskoczenia i nie czuję bólu.
Wiecej, to może być u Ciebie. Ja z moimi obciążeniami, to musiałabym uwierzyć w cud chyba
Najgorzej, że w pracy nie dawało mi to żyć a siedzieć z tym bólem przez 7 h przy biurku to jest dopiero wyczyn. -
nick nieaktualnyMasakra. Ale w tym miesiacu same cudy sie zdarzaja na innym watku lekarz kolezance powiedzial ze w tym miesiacu to nie ma szans. Endo za cienkie. Owulacji to najprawdopodobniej nie bylo i nie bedzie a tu bach dwie krechy. Wiec wiesz
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny