Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam placone za godziny, do tego za jakosc i jeszcze jeden czynnik jest, jedyne na co mam wplyw (i to tez nie zawsze) to godziny, reazta to jak firma sie wali to zeby stawac na glowie nic sie nie zmienia, dlatego ciaza jest mi teraz potrzebna bo potem bede musiala odlozyc na kilka lat starania a tego nie chce...
-
nick nieaktualnyNo to bez sensu trochę. Ja też pracuję na pól etatu i to na zlecenie, ale u mnie jest problem bo nie wiem czy mam płacony zus. Na szczęście mam rentę i jestem ubezpieczona.
Gryzelka jak wrócisz do domu to nic nie stoi na przeszkodzie żebyś sie wysmarowała, albo się w tym wykąp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem! Ale napostowane tu!
Moja @ już się kończy, także zaczynamy niedługo zabawę z testami i ...bzyyykankoooo:D
Ciri, no kurde:( smutno, przykro i do bani. Ja już byłam pewna, że to Fasolątko Ninja w Tobie siedzi.
Coś tam pisałyście o swoich związkach. Też się pochwalę. Mam 29 lat, z małżowiną znam się od 5, po ślubie jesteśmy 7 miesięcy. -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Jestem! Ale napostowane tu!
Moja @ już się kończy, także zaczynamy niedługo zabawę z testami i ...bzyyykankoooo:D
zycze powodzonka w tym cyklu sie uda u mnie dopiero 3dzien @ wiec jestem bardzo bardzo daleko -
nick nieaktualny
-
No raczej nie inaczej tym razem bedzie wiosennie
-
nick nieaktualny
-
Ale sie rozkrecil wsiosenny podmuch wiosny:)
No to ladnie ciri... 500 stow to w naszej kochanej Polsce bardzo duzo! ehhh okradaja nas !na kazdym kroku i daja zarobki jak dla chinczykow. Masakra...
Morella mi tez sie konczy i tez zaczynamy tesciorkoooo i staranka. -
raczej u mnie tez owu wypada pozno a tak chcialabym miec w 13dc bo moj P ma urodziny 11czerwca i chcialabym mu zrobic niespodzianke ale.... z moim szczesciem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny