Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Jestem! Ale napostowane tu!
Moja @ już się kończy, także zaczynamy niedługo zabawę z testami i ...bzyyykankoooo:D
Ciri, no kurde:( smutno, przykro i do bani. Ja już byłam pewna, że to Fasolątko Ninja w Tobie siedzi.
Coś tam pisałyście o swoich związkach. Też się pochwalę. Mam 29 lat, z małżowiną znam się od 5, po ślubie jesteśmy 7 miesięcy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:czuje sie oszukana kolejne wspolne wyjscie a ja z G nie mam zadnego wspolnego zdjecia!! rok czasu i nie mamy ani jednego
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie my tez nie z tych co robia sobie razem zdjecia ale myslalam ze moze na weselu fotografowi uda sie nas zlapac razem i choc jedno bedziemy mieli. Ale nie. szkoda troche bo jakby sie cos rozpieprzylo to z bylym kilka zdjec mam a z nim ani jednego...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri, ja ze swoim Misiem przez 4 lata zwiazku nie mialam ani jednego zdjecia. Na slubie i weselu zrobiono nam pierwsze wspólne foty;) moze z raz je ogladalam, kilka wstawilam na fb bo sie domagano. Ogolnie nie lubię siebie na zdjeciach, maz tez nie czuje sie komfirtowo z pozowaniem;). Kofeinka, wyglada to obuecujaco, oby ta mokrosc byla oznaka fasolci:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny