Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiec tak zaraz po przebudzeniu trzeba zmierzyc to powinna byc pierwsza czynnosc jaka robisz zaraz po przebudzeniu. Choc ja mam rytual budze sie ide do lazienki mierze temperature i sikam a potem prysznic. Co do wsfawania kilka razy w nocy to powinna byc minimum 3 godziny anu. Czyli jak moerzysz zawsze o 7 ostatnia pobudka nie powinna byc pozniej niz o 4. Jesli masz z tym problem. Najlepiej ustaw sobie budzik np na 5 zmierz temperature i idz siku wtedy organizm sie przyzwyczai i sam o tej 5 bedzie chcial sikua nie wczesniej czy pozniej to kak zwiwrzeta czekaja az pan wroci z pracy zeby je wyprowadzic na spacer ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 12:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nie... Wlasnie dostalam rachunek do wyplaty. Moja penskja przez pol roku zmiejszyla sie o 500zl i to nie z 5tys tylko 1300zl... Ja mysze zajsc teraz w ciaze...
trzymaj się Dziewczyno! Bedzie dobrze, kiedyś w końcu musi być. Wierzę w to, ze jak długo jest zle i nic nam sie nie udaje, to w koncu przychodzi taki czas, że wszystko wychodzi na plus. Czasem nawet lepiej niz byśmy tego chciały, będzie dobrze!!
Trzymam za Ciebie kciuki!
Aaa jaką masz umowę? Jeśli mozna wiedziec... Bo ja mam do konca sierpnia, wiec jezeli do tego czasu uda się zajść w ciąze to nawet nie wiem co będzie dalej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygryzelka wrote:podbijam pytanie:) a co jeśli sie w nocy wstaje siku pare razy?
-
nick nieaktualny
-
Ja mierze o 6:00 codziennie (w weekendy mierze i ide dalej spac). Tak mam budzik ustawiony. I tez wstaje w nocy do toalety. Podobno wystarczy godzina odpoczynku, zeby bylo ok, wiec jak spisz iles tam godzin, wstajesz siku i potem spisz dalej i dopiero mierzysz to nic nie zmieni w wartosci
I Ciri ma racje, ze najlepiej mierzyc do ok 7-8 rano najpozniej...[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygryzelka wrote:ale, że jak? te ugryzione miejsca? a rozcieńczyć zwykłą wodoą?
Niestety w pracy nie mam możliwości korzystania z neta. Tak, zwykła woda z łyżeczkę do tego soda żeby stworzyć gęstą papkę i jak znalazł
Ciri, czemu takie obniżenie tej wypłaty?
Aliccjaa, testowałam ale wychodzą tylko cienie. Także czekam na @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:23