Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:ja czasami tez tak mam ze mysle ze mi sie nie chce ale w trakcie stwierdzam ze jednak mi sie chce heh glupia jestem ;p i mezowie lubia chyba narzekac na babskie libido bo oni po prostu nie kumaja ze czasem chcialybysmy sie tylko poprzytulac;)
ciri faktycznie krotko sie staramy, niby 4 cykle na serio plus 2 takie byle jak no ale wiesz, chcialam w tym roku jeszcze miec dziecko i myslalam ze nie bedzie wiekszego problemu biorac pod uwage czestotliwosc a tu kapa, i jednak po pol roku jest sie troche zrezygnowanym
Ja tez mam 4 cykl staran zaraz piaty i jak pomysle ze musze swojego na seks namawiac... Nie chce mi sie.. -
Styczniowa27 wrote:Klaudia doskonale Cię rozumiem. Też tak mam, że jak już zaczniemy się miziać to nabieram ochoty Ale mój K. narzeka, że mało z własnej inicjatywy wychodzę i, że za mało sama inicjuje seksiatych akcji
no slysze dokladnie to samo:D -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Moj za to mogly sie tylko przytulac i seks nie jest mu potrzebny do szczescia i w tym zwiazku to ja na jego libido narzekam ;p
Ja tez mam 4 cykl staran zaraz piaty i jak pomysle ze musze swojego na seks namawiac... Nie chce mi sie..
a dlaczego masz opis cyklu ze 2cs? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
poki co nie mierze.... może od początku zacznę. Cykle nieregularne miałam od zawsze ale kiedyś mi to nie pszeszkadzało... dopiero jak mi się okkres zatrzymał na 3 miesiące poszłam z tym do lekarza... zrobił mi szereg badań i wyszło, że mam hiperprolaktynemię czynnościową (na tle nerwowym). ale poziom prolaktyny nie był bardzo podwyzszony. więc zapisał luteinę i kazał się wyciszyć.... faktycznie pomogło i cykle wyregulowały mi sie co do minuty że tak powiem i trwały 33 dni. (tyle że wtedy jeszcze o staraniach nie było mowy). a teraz jak juz stwierdziliśmy ze czas najwyzszy na dziecko to znowu cykle mi sie rozlegulowały i ten sam schemat ...znowu hiperprolaktynamia znowu luteina...
-
nick nieaktualnyA bo to normalne przy staraniach. Zacznij mierzyc. Moze bierzesz luteine przed owulacja i wtedy nie masz szans na ciaze... Nie wiem ja bym sie skusila na monitoring i lutke zaczela brac po poteirdzonej owulacji badz ta temperature mierzyla... Bo tak to moze sie okazac ze za krotki cykl endometrium srednie badz fl jest kupa...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo bo tylko jest to eskaznik ze cialo na owulacje sie przygotowuje. Ja proponuje Ci jednak mierzyc temperature. Zawsze wtefy bedziesz potem wstanie pokazac je lekarzowi i bedziesz wiedziec kiedy na monitoring isc mnieb wiecej. Wiem ze to stresik ale jak podejdziesz do tego jako czynnosc taka sama jak poranne sikanie to Ci to pomoze. Mozesz jeszcze nie robic wykresow tylko zapisywacw zeszycie jedno pod drugim a potem na koniec zrobic wykres. To pomoze Ci pod tym wzgledem ze nie bedziesz widziec takiej roznicy miedzy temperaturami wiec mniejszy stres a na kobiec bedziesz wiedziec jak wygladal wykres ja jak spisalam na kartce swoje temperatury nic nie umialam z nich wyczytac