Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co tak się zastanawiam, ale aż mi głupio pytać ....
Jak podczas seksu dochodzi do wytrysku to po wszystkim leżycie z nogami w górze czy jak? Myć się raczej nie bardzo bo wszystko "wyleci". Rano się myjecie czy jak?
Wiem, że głupie pytanie ale nurtuje mnie -
nick nieaktualnyDziewczyny uda się!! musi się udać, co do męzów i seksu- moj stwierdzil, ze w nastepnym cyklu to on będzie mowil kiedy bedziemy to robic, bo ja sie chyba nie bardzo na tym znam
Moze mu się uda Cale szczescie, ze teraz mam kupe pracy i nie mysle tak intesywnie, dlaczego akurat nam sie nie udaje. Po wakacjach wszystkie będziemy z brzuchami, ja w to wierze!!
ciri22- robilas test?SurfGirl lubi tę wiadomość
-
Styczniowa27 wrote:Wiecie co tak się zastanawiam, ale aż mi głupio pytać ....
Jak podczas seksu dochodzi do wytrysku to po wszystkim leżycie z nogami w górze czy jak? Myć się raczej nie bardzo bo wszystko "wyleci". Rano się myjecie czy jak?
Wiem, że głupie pytanie ale nurtuje mnie
Ja staram sie polezec chociaz kilka minut, ale nie z nogami w gorze tylko tak po prostu Potem do wc i podmywam sie potem.[/url] -
Tadam, jestem i ja . Pisałam właśnie w majowym wątku, że jem śledzie po wiejsku i zapijam kawą zbożową z mlekiem kto mnie dziś pobije w tym mixie?
Ja po zbliżeniu leżę 15-20 min (dłuży się to:P ), a później idę trochę się ogarnę, rano myjku myjku. Czasami podnosiłam pupkę do góry na poduszce, a raz chyba leżałam na brzuchu , świeca mnie ominęła mąż by chyba padł - albo nie, kazałabym mu trzymać mnie za nogi -
Dziewczyny, odnośnie wiesiołka, ja w tym cyklu przetestowałam Oeparol femina czyli wiesiołek + olej z lnu, bo len ma omega3, więc dla tych co starają się o grubsze endometrium to chyba fajna sprawa , co prawda tego omega3 nie ma tam końskich dawek, ale jest kapsułka 2w1
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Ja staram sie polezec chociaz kilka minut, ale nie z nogami w gorze tylko tak po prostu Potem do wc i podmywam sie potem.
czytalam gdzies, ze powinno się na kazdym boku chwile polezec, na brzuchu i plecach... Nie wiem ile w tym prawdy, hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe, żeby się dobrze wymieszało?
Aaaa wiecie co? widziałam dziś kominiarza! takiego prawdziwego, w tym kapeluszu .
Kurcze najeździłam się dziś i nałaziłam, bo działałam w terenie ;P i brzuch mnie trochę pobolewać zaczął, ale już w domku i laba powiedziałam, że nic nie robię! -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Poniewaz zostal nam jeszcze miesiac wiosny, a bociany zagniezdzily sie juz w Polsce, postanowilam zrobic watek ktory da nadzieje tym ktore maja dlugie cykle i nigdy nie wiedza kiedy bedzie owulacja, oraz dla tych ktore przerywaja starania teraz z jakis powodow, albo dla tych ktore czekaja na odpowiedni moment zeby zaczac sie starac, oraz dla tych ktore wlasnie mysla ze w WAKACJE -w ten czas beztroski i wyjazdow i seksu w milej atmosferze uda im sie zaciazyc
Ja sama nie odpuszczam ale raczej sadze ze jak teraz mi sie nie uda, to moze sierpien przyniesie zmiany, wtedy tez ma wyjazd 4 dniowy gdzie muzyka reagge i namiot nastraja do wiekszej ilosci seksu, niestety pytanie czy wlasnie wtedy wypadnie moja owulacja.... no nic czas pokarze ale moze ktores z dziewczyn chca sie przylaczyc do tego wyczekiwania do seksu na zielonej lace, na plazy czy tez w hotelowym pokoju
Jesli beda chetne bede robic liste testujacych ale na razie tylko bez dat.
No i oczywiscie zapraszam do plotek ploteczek nie tylko na temat objawow i staran bo to sie juz robi meczace
Ciri piszesz o Woodstocku ? -
nick nieaktualny