Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Małami89 wrote:Iriss- chyba zacznę od nastepnego cyklu.
Powiedzcie mi czy zaczyna się mierzyć od pierwszego dnia miesiączki?
Ja podobnie jak dziewczyny mierzę od 1dc, ale możesz zacząć też po @. Ważne, żeby temp. było na tyle dużo, żeby był widoczny skok, owulka i II faza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małami89 wrote:Super, dzięki. Powiedzcie mi jeszcze jakim termometrem to robicie? Czy to ma znaczenie, rtęciowy, elektorniczny?
Ja mam elektroniczny, tzw. owulacyjny, czyli obrzydliwie różowy i z dwoma miejscami po przecinku. Z tego co wiem, nie ma wielkiego znaczenia, czy jest elektroniczny, czy rtęciowy, poza tym, że tym drugim musisz dłużej mierzyć
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dolaczam sie do was Moj 1cs skonczyl sie @ ale wierze ze w tym bedzie juz zielono nawet fajnie bybylo moj P mialby piekny prezent urodzinowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygryzelka wrote:dziewczyny ale jak Wy mierzycie tym temometrem elektronicznym? bo mój to zaczyna pikać po 10 sekundach i pokazuje jakieś strasznie niskie temp.... chyba zaiwestuje w nowy...
gryzelka, Styczniowa27 lubią tę wiadomość
-
gryzelka wrote:dziewczyny ale jak Wy mierzycie tym temometrem elektronicznym? bo mój to zaczyna pikać po 10 sekundach i pokazuje jakieś strasznie niskie temp.... chyba zaiwestuje w nowy...
-
a w ogole jaka jest roznica mierzenia pod jezykiem a w pochwie???
-
nick nieaktualnyStyczniowa27 wrote:Wiecie co tak się zastanawiam, ale aż mi głupio pytać ....
Jak podczas seksu dochodzi do wytrysku to po wszystkim leżycie z nogami w górze czy jak? Myć się raczej nie bardzo bo wszystko "wyleci". Rano się myjecie czy jak?
Wiem, że głupie pytanie ale nurtuje mnie -
nick nieaktualny