X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    a w ogole jaka jest roznica mierzenia pod jezykiem a w pochwie???
    pod jezykiem jest bardziej zaburzona i nie stala, w pochnie jednak mniej ale najlepiej slyszalam jest badac w odbycie bo tam to juz w ogole stala jest temperatura..najmniej czynnikow na nia wplywa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Akurat nie, Ostróda Reaggee festival, tam spokojniej lepsza moza i mniej ludzi :D
    to może na kawę wpadniesz? blisko już będzie

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zdecydowalam na jezyk w tamtym cylku moze w tym dowcipnie haha zaczne

alicjaaaa lubi tę wiadomość

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wiem,że tu już nie pasuje ale i tak się rozgoszczę! Będę Was mobilizować, uprzykrzać dni Ciri, ściskać Morellę (a tak swoją drogą gdzie ta?) i wpierdzielać fistaszki z Alicją....resztę też pozdrawiam ciepło:)

alicjaaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zakaz jest mowienia o objawach bo zaraz wszystkie beda je mialy. Ok?

Lubimy zaciazone ale ja przynajmniej nie przepadam za sluchaniem o objawach u zaciazonych bo zaraz sama je mam i zauwazylam ze wiele dziewczyn tak tez ma :P i sie niepotrzebnie nakrecamy dodatkowo :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:24

Małami89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    to może na kawę wpadniesz? blisko już będzie
    Noo zobacze zobacze bede samochodem z moim G wiec jest szansa:P

• Iriss Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale zakaz jest mowienia o objawach bo zaraz wszystkie beda je mialy. Ok?

Lubimy zaciazone ale ja przynajmniej nie przepadam za sluchaniem o objawach u zaciazonych bo zaraz sama je mam i zauwazylam ze wiele dziewczyn tak tez ma :P i sie niepotrzebnie nakrecamy dodatkowo :D
    Ooo nie doczytałam tego, przemilczałabym temat dzisiejszych śledzi i kawy ;P
    Obiecuję poprawę ;)

P.S w rossmanie jest -40% na kosmetyki piel. do twarzy :D zakupiłam sobie kremy, szkoda że nie ma promocji na maseczki :/ bo to moja ulubiona półka :P

Arizona_R lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • lisa Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha jest cos w tym ja jak sie naczytalam o objawach to je wszystkie mialam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no postaram się! Na razie nie mam żadnych więc nie będzie trudno:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo wlasnie dlatego ten temat luzniejszy, gadamy o wszystkim a Iriss na sledzie i kawe za wczesnie, nawet jak jestes w ciazy to zbieg okolicznosci to sie zaczyna najwczesniej kolo 2 miesiaca, a tak na calego to kolo 6 i dalej :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo zobacze zobacze bede samochodem z moim G wiec jest szansa:P
    ooo to Ci oddam testy owulacyjne i jak zostanie to inofclic:P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale to dopiero w sierpniu, do tego czasu mam zamiar byc w ciazy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    haha jest cos w tym ja jak sie naczytalam o objawach to je wszystkie mialam....
    jak każda z nas a ja to marudziłam czemu mnie cycki nie bolą tak jak powinny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    ale to dopiero w sierpniu, do tego czasu mam zamiar byc w ciazy :D
    a to Ci nie dam!
    ale w sumie chyba mogę to którejś podesłać...tylko sprawdzę czy jest sens w ogóle wysyłać...w sensie ilość...jakby ktoś był z Olsztyna to chętnie oddam nawet małą ilość

• gryzelka Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszystkie mamy taki zamiar;)

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej wlasnie mnie moj men tekstem zabil :)
    Mowie do niego kup mi piwo bo trzeba piwo i seks na rokrecenie okresu bo dalej go nie ma
    a on na to jestes w ciazy
    na co ja ze temperatura spadla wiec nie
    na co on przeciez na dworze jest 10 stopni mniej niz wczoraj wiec nie dziwne ze u mnie tez spadla :)
    AAAA padlam :P

lisa, KASIAG24, Arizona_R, Karaluch, alicjaaaa, mama91, karlik lubią tę wiadomość

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehehe nie bola jak powinny :D :D ja sie cieszylam ze w tamtym mnie nie bolaly bo tak to zawsze bola :/.....a tak w ogole to moj pierwszy cykl z testami owu kiedy je sie powinno uzywac????

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Ooo nie doczytałam tego, przemilczałabym temat dzisiejszych śledzi i kawy ;P
    Obiecuję poprawę ;)

P.S w rossmanie jest -40% na kosmetyki piel. do twarzy :D zakupiłam sobie kremy, szkoda że nie ma promocji na maseczki :/ bo to moja ulubiona półka :P

ja tez juz bede ciuchutko;p ooo fajnie wlasnie sie przed lekarzem wybieram do rossmana ;p

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • lisa Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri a ty robilas test????

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    hehehehe nie bola jak powinny :D :D ja sie cieszylam ze w tamtym mnie nie bolaly bo tak to zawsze bola :/.....a tak w ogole to moj pierwszy cykl z testami owu kiedy je sie powinno uzywac????
    Ja robilam codzinnie wieczorem kolo 22 bo ktoras z dziewczyn powiedziala ze wtedy jest najwiecej LH i u mnie sie sprawdzilo w dniu piku LH mialam o 16 dwie prawie takie same kreski a o 22 juz mocniejsza.
    I zaczelam robic kolo 10dc

‹‹ 5 6 7 8 9 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ