Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylisa wrote:a w ogole jaka jest roznica mierzenia pod jezykiem a w pochwie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:16
-
nick nieaktualny
-
Ja sie zdecydowalam na jezyk w tamtym cylku moze w tym dowcipnie haha zaczne
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle zakaz jest mowienia o objawach bo zaraz wszystkie beda je mialy. Ok?
Lubimy zaciazone ale ja przynajmniej nie przepadam za sluchaniem o objawach u zaciazonych bo zaraz sama je mam i zauwazylam ze wiele dziewczyn tak tez ma i sie niepotrzebnie nakrecamy dodatkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:24
Małami89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Ale zakaz jest mowienia o objawach bo zaraz wszystkie beda je mialy. Ok?
Lubimy zaciazone ale ja przynajmniej nie przepadam za sluchaniem o objawach u zaciazonych bo zaraz sama je mam i zauwazylam ze wiele dziewczyn tak tez ma i sie niepotrzebnie nakrecamy dodatkowo
Obiecuję poprawę
P.S w rossmanie jest -40% na kosmetyki piel. do twarzy zakupiłam sobie kremy, szkoda że nie ma promocji na maseczki bo to moja ulubiona półkaArizona_R lubi tę wiadomość
-
haha jest cos w tym ja jak sie naczytalam o objawach to je wszystkie mialam....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:ale to dopiero w sierpniu, do tego czasu mam zamiar byc w ciazy
ale w sumie chyba mogę to którejś podesłać...tylko sprawdzę czy jest sens w ogóle wysyłać...w sensie ilość...jakby ktoś był z Olsztyna to chętnie oddam nawet małą ilość -
nick nieaktualnyojej wlasnie mnie moj men tekstem zabil
Mowie do niego kup mi piwo bo trzeba piwo i seks na rokrecenie okresu bo dalej go nie ma
a on na to jestes w ciazy
na co ja ze temperatura spadla wiec nie
na co on przeciez na dworze jest 10 stopni mniej niz wczoraj wiec nie dziwne ze u mnie tez spadla
AAAA padlamlisa, KASIAG24, Arizona_R, Karaluch, alicjaaaa, mama91, karlik lubią tę wiadomość
-
hehehehe nie bola jak powinny ja sie cieszylam ze w tamtym mnie nie bolaly bo tak to zawsze bola .....a tak w ogole to moj pierwszy cykl z testami owu kiedy je sie powinno uzywac????
-
Iriss wrote:Ooo nie doczytałam tego, przemilczałabym temat dzisiejszych śledzi i kawy ;P
Obiecuję poprawę
P.S w rossmanie jest -40% na kosmetyki piel. do twarzy zakupiłam sobie kremy, szkoda że nie ma promocji na maseczki bo to moja ulubiona półka
ja tez juz bede ciuchutko;p ooo fajnie wlasnie sie przed lekarzem wybieram do rossmana ;p -
ciri a ty robilas test????
-
nick nieaktualnylisa wrote:hehehehe nie bola jak powinny ja sie cieszylam ze w tamtym mnie nie bolaly bo tak to zawsze bola .....a tak w ogole to moj pierwszy cykl z testami owu kiedy je sie powinno uzywac????
I zaczelam robic kolo 10dc