Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:To jeśli można też jako świeżak chętnie dołączę. Marne mam szanse na czerwiec, bo w tym cyklu wszystko po omacku. Poprzestawiało mi się w ostatnim i tak nie mogę dojść do porozumienia z ciałem:). Ale testować będę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapraszamy zapraszamy a ja moze bym w koncu domek ogarnela ajjjj jakie te forum wciagajace jest
ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW takim razie ja się przyklejam na dobre
Byłam dziś u neurologa i kazała mi odstawić leki na czas, aż wyjaśnię co z moim brakiem @. Przepisała inne na ciśnienie, które są dozwolone i oczywiście zaświadczenie do gina, że mam brać clexane. Do końca życia kwas fioliowy 15 mg i witamina B6..rozkosznie.
Fajna ta mama twojego M Ciri. Moja od 12 lat jest dla mnie katorgą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKryste Panie, nie nadrabiam czytaniem. Zaraz szwagier wbija na " debate" wiec pewnie dzis sie nie poudzielam za bardzo, ale jutro nadrobie te miloon stron, ktorymi pewnie mnie uraczycie:)
Temat tesciowych jest generalnie studnia bez dna, a wierzcie mi, moja tesciowa to dopiero jest... No, domyslcie sie:]. -
no wlasnie strasznie pedzicie z tymi stronami a ja mam generalnie malo wolnego czasu
moja tesciowa jest za to super:) najlepsza:)
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba mam teraz ostatnią szansę, bo umowa mi się kończy w październiku, a muszą być 3 msc przed. Zastanawiam się czy gdybym zabrzuszkowała w czerwcu to lekarz mi wyda tak zaświadczenie, żeby były te 3 msc. A Ciri22 jak u Ciebie z pracą, bo też wspominałaś, że mmusisz teraz?.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja chyba mam teraz ostatnią szansę, bo umowa mi się kończy w październiku, a muszą być 3 msc przed. Zastanawiam się czy gdybym zabrzuszkowała w czerwcu to lekarz mi wyda tak zaświadczenie, żeby były te 3 msc. A Ciri22 jak u Ciebie z pracą, bo też wspominałaś, że mmusisz teraz?.
-
nick nieaktualnyDebata jest chyba cos kolo 19 na tvn...pewnie tvp też transmituje.
Ja dzis chodze po scianach. Polowa okresu, a najchetniej wskoczylabym na chlopa i chyba bym go zlamala...takie libido. Im starsza jestem tym bardziej mi dupke nosi.Arizona_R lubi tę wiadomość