X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    heheheh i zostalas na dluzej... dlugo juz jestescie razem??
    ponad rok :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    To jeśli można też jako świeżak chętnie dołączę. Marne mam szanse na czerwiec, bo w tym cyklu wszystko po omacku. Poprzestawiało mi się w ostatnim i tak nie mogę dojść do porozumienia z ciałem:). Ale testować będę:)
    Witamy witamy juz dopisuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale żeście naprodukowały tych stron... :P

U mnie jeszcze podmuchu nie było co prawda, ale chętnie się przyłączę jak nie macie nic przeciwko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie ze nie :) zbieramy ekipe na dluzej :D

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 21 maja 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapraszamy zapraszamy :) a ja moze bym w koncu domek ogarnela ajjjj jakie te forum wciagajace jest :P

ciri22, alicjaaaa lubią tę wiadomość

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    Ja sie zdecydowalam na jezyk w tamtym cylku moze w tym dowcipnie haha zaczne

Ja poprzednie dwa cykle mierzyłam pod językiem i niby było widać i skok i różnice temperatur, ale w tym cyklu mierzę już w pochwie.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie ja się przyklejam na dobre :)
    Byłam dziś u neurologa i kazała mi odstawić leki na czas, aż wyjaśnię co z moim brakiem @. Przepisała inne na ciśnienie, które są dozwolone i oczywiście zaświadczenie do gina, że mam brać clexane. Do końca życia kwas fioliowy 15 mg i witamina B6..rozkosznie.

Fajna ta mama twojego M Ciri. Moja od 12 lat jest dla mnie katorgą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też wchodzę i patrzę - wątek dla mnie!, a zanim przeczytałam całość 2 strony doszly;) dobrze będzie z kim się naradzać.

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo, dużo coraz więcej ;)

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bardzo lubie mame swojego M :) Naprawde po matce swojego bylego bylam negatywnie nastawiona a ta jest mega :)

Dziewczyny ktora z wawy lub okolic i tanie laboratorium moze polecic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem jak moja teściowa w przyszłości przyjmie wiadomość o tym, że będzie babcią-na razie wiem, że liczy, że to daleka przyszłość:). Och zrobiłabym jej niespodziankę;);).

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja juz po pol roku bycia z G powiedziala ze nie obrazila sie gdybysmy mieli teraz dziecko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Witam wszystkie Panie:) Ciri, wpisz mnie na te zacna listę, prosze:)
    Ja bede starac sie do oporu, ale cos czuje, ze szybko to jednak nie zaciaze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie przed rokiem szkolnym bedziemy juz w ciazy :) w koncu to 3,5 miesiaca:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryste Panie, nie nadrabiam czytaniem. Zaraz szwagier wbija na " debate" wiec pewnie dzis sie nie poudzielam za bardzo, ale jutro nadrobie te miloon stron, ktorymi pewnie mnie uraczycie:)
    Temat tesciowych jest generalnie studnia bez dna, a wierzcie mi, moja tesciowa to dopiero jest... No, domyslcie sie:].

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie strasznie pedzicie z tymi stronami a ja mam generalnie malo wolnego czasu ;)

moja tesciowa jest za to super:) najlepsza:)

ciri22 lubi tę wiadomość

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba mam teraz ostatnią szansę, bo umowa mi się kończy w październiku, a muszą być 3 msc przed. Zastanawiam się czy gdybym zabrzuszkowała w czerwcu to lekarz mi wyda tak zaświadczenie, żeby były te 3 msc. A Ciri22 jak u Ciebie z pracą, bo też wspominałaś, że mmusisz teraz?.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A debata o ktorej? Tez chce ogladac wlasnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja chyba mam teraz ostatnią szansę, bo umowa mi się kończy w październiku, a muszą być 3 msc przed. Zastanawiam się czy gdybym zabrzuszkowała w czerwcu to lekarz mi wyda tak zaświadczenie, żeby były te 3 msc. A Ciri22 jak u Ciebie z pracą, bo też wspominałaś, że mmusisz teraz?.
    U mnie coraz gorzej, ale na razie staram sie o tym nie myslec... mowie jeszcze max dwa miesiace... naprawde jest zle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Debata jest chyba cos kolo 19 na tvn...pewnie tvp też transmituje.
    Ja dzis chodze po scianach. Polowa okresu, a najchetniej wskoczylabym na chlopa i chyba bym go zlamala...takie libido. Im starsza jestem tym bardziej mi dupke nosi.

Arizona_R lubi tę wiadomość

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ