Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Mnie tez prosze wpisac. Bedziemy sie starac jak najdłużej. I mam nadzieje ze kiedys bede miec piekny ciazowy brzuszek i poczuje te malenstwo jak kopie :-*Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Debata jest chyba cos kolo 19 na tvn...pewnie tvp też transmituje.
Ja dzis chodze po scianach. Polowa okresu, a najchetniej wskoczylabym na chlopa i chyba bym go zlamala...takie libido. Im starsza jestem tym bardziej mi dupke nosi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:noo ja podczas okresu tez tak mam... a teraz zero okresowych objawow poza wcinaniem raz slodkiego raz slonego
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:nawet nie mam testu, a nie chce robic bo ja wewnetrznie wiem ze nic nie wyszlo zreszta ta temperatura tez pokazuje swoje.. wiec po co znow na jedna kreske patrzec?
-
nick nieaktualnyMorella to ile Ty masz lat, że z ta dupą tak latach? Nie możesz być aż tak stara:P
Ja wysyłam jutro swojego do teściów bo łazi słania mi się po mieszkaniu i łamie go jak na grypę (a on naprawdę rzadko choruje)a ja już panikuje...pyta się czy ma spać w drugim pokoju, głupie ale sama nie wiem...nie mogę być teraz chora zwłaszcza, że mnie szybko wszystko łapie -
nick nieaktualny
-
a ja dzisiaj kupilam kubek ktorego uzyje jak uda nam sie zaciazyc, w sensie albo go dam mojemu R albo zrobie mu w nim poranna herbate:D nie moglam sie powstrzymac zeby go nie kupic;p
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d163ca1b4bff.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9ce27e90e9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:22
-
nick nieaktualnyoboje pracujemy w dzień matki więc moi rodzice spotykają się u teściów na kawce...zwyczajnie przyjedziemy nd i żeby nie siedzieć 15 minut u jednych i 15 u drugich to pod takim pretekstem spotykamy się u jednych. Będą kwiatki na dzień mamy a potem damy czekoladki matko a ojcom, żeby smutni nie byli, że dziś nic nie dostaną i będzie jeszcze ciocia i wujek, też dostaną ale ciocia już wie:)
Chciałam zamówić ale musiałbym wydać 100 za czekoladki, a tak oboje mamy frajdę z układania napisów, no przynajmniej mój miał do póki zabroniłam mu ułożyć mama i tata bo literek zabraknie:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Fajny pomysł Klaudia N. Ja kiedyś myślałam o tym, aby zrobić swojemu niespodziankę jak się uda, ale ostatnio nie wytrzymałam i pokazałam test od razu
Iriss czytam Ciebie i zastanawiam się o co chodzi przecież Ty też w ciąży , rozumiem gościnnie na starych śmieciach?
Ciri a Ty gdzie? -
Arizona_R wrote:ja go budziłam o 4.30:)
Iriss czytam Ciebie i zastanawiam się o co chodzi przecież Ty też w ciąży , rozumiem gościnnie na starych śmieciach?
Ciri a Ty gdzie?
Ale OBY TWOJE SŁOWO BYŁO PROROCZE , bo ja mam takie uczucie od wczoraj, że to jest to. Najwyżej wyjdzie, że intuicja zawiodłakofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny