Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriss wrote:Nie wiem jak Wy, ale ja spadam na moje śledzie (mam nadzieję, że nie będę umierać jutro po takim objadaniu się dziś). Zresztą zaraz mąż wraca, więc będę udawać że wcale nie siedziałem pół dnia na forum ;P
Mój wraca o 22.20, mam jeszcze trochę czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:28
-
nick nieaktualny
-
biegna gryzelka:)
ja sie ucze na egzamin (albo raczej udaje bo przed chwila czytalam o objawach ciazy sposobach na przekazanie dobrej nowiny tylko dla odmiany po angielsku chociaz nie wiem czy mi to jutro jakkolwiek pomoze)
zaraz spacer z pieskami i piwko z mezem i proba nie rzucenia sie na niego przed snem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:Nie wiem jak Wy, ale ja spadam na moje śledzie (mam nadzieję, że nie będę umierać jutro po takim objadaniu się dziś). Zresztą zaraz mąż wraca, więc będę udawać że wcale nie siedziałem pół dnia na forum ;P
Mój też od samego poczęcia mówił, że jestem w ciąży i mówił też że będzie chłopiec:(...kuźwa bo ja do niego Hanka mówię! -
nick nieaktualny
-
Oo piwo, ja dziś kupilam jakieś grejpfrutowe. Przyjdzie maz to wypijemy.
Łeb mnie boli, kaszel, kicham, normalnie cos mnie dopadlo i to tak nie byle jak. ;/
I temperatura ciągle podwyższona ( u mnie 37 to juz tragedia, ja zawsze mam ok 35,5), gorączki nie miewam. Ostatnia miałam po porodzie a wczesniej to w dzieciństwie jakoś.
Gryzelka pociesza się tym ze rece Ci sie wzmocniły. Przy dzieciach mocne ręce to podstawaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny