Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri no ja akurat dziś wzielam nowy telefon, jestem w trakcie ogarniania go, zresztą na tablecie mi wygodniej. Akurat Julek zasnal u nas w łóżku i keze z psem obok niego zaraz wstaje bo muszę sprzatnac po wizycie mamy i siostry (nota bene ciężarnej 25 TC)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie dziewczyny a ile wy macie lat? Bo tak czytalam ze która w wspominała ze zle ze wczesniej na dziecko sie nie zdecydowała.
Ja we wrześniu skoncze 24. Julka urodziłam mając prawie 20 (w lipcu 2011, ślub bralam w styczniu 2011).
Siostra moja teraz w kwietniu w 20 TC ślub brała, we wrześniu skonczy 20 lat.
U nas to juz tradycja przed ślubem w ciąże zachodzić.
Moja mam brała ślub w 6 mcu ciąży ze mną, mając lat prawie 19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri u mnie teraz sporo kobiet jest w ciąży lub ma maleńkie dzieci
Arizona on ma autyzm wysoko funkcjonujący, dopiero niedawno zaczął mówić, jak poszedł do przedszkola (miał ponad 3 lata). Z zachowaniem nadal bywa różnie niestety... Trochę mi czasem ciężko i źle no ale jak widać chce miec drugie dziecko jeszcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymama91 wrote:Ciri nie na szczęście nie ma. On w miarę dobrze rokuje
-
nick nieaktualny
-
No to wszystkie młode babki jesteśmy to super.
Gryzelka wiesz ze psychika dużo robi. Ja w swoich szczęśliwych cyklach nawet nie wiedziałam który dzień cyklu mam i dość olewczo podeszlam do sprawy w nieudanych w 28 DC po zrobieniu testu i zobaczeniu jednej kreski wiedziałam i pol dnia wylam ze ja Napewno jestem bezpłodna!
Ciri po roku chcecie? To podobnie jak my mieliśmy -
nick nieaktualny