Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa27 wrote:Sama z siebie zaczęłam się śmiać jak to sobie wyobraziłam a może to była by zależność w prawo chłopiec w lewo dziewczynka Gorzej jakby puścił nagle ...
Styczniowa27, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa27 wrote:Czasami trzeba sie pośmiać bo człowiek inaczej by zgłupiał doszczętnie
Seks co dziennie czy co drugi dzień? Jak radzicie?
Ja odpowiem po teście , bo w tym cyklu u nas było codziennie, czasami po 2 razy na dzień , poczuliśmy się jak młodzieniażki hehemoniqe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy też raczej tak co 2 dni... czasami jak mniejsza ochota to nawet co 3... ja nie mierze temperatury, nie monitoruje jakos specjalnie cyklu. Mam regularne miesiaczki, czasmi zdarzaja sie jakies opoznienia 2-3 dni...ale do tej pory nic nie pykło, wiec chyba słabo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Małami89 mierzenie temperatury to fajna sprawa, bo można poznać swój organizm i zobaczyć, czy cykl na pewno ma II fazy. Ja zaczęłam ponad 6-mcy przed staraniami i jestem zadowolona, że się tego podjęłam , chociaż uzależnia
Ja też się uzależniłam I od OF też... Zamiast pracować, jak tylko mogę, to ciągle tu zaglądamArizona_R lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny