Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie dobrze w sumie troche mnie boli zab od wczoraj i musze sie przejsc do dentysty w lipcu i tak planowalam ale gnojek zaczal mnie bolec nie wiadomo czemu
-
nick nieaktualny
-
Wnioski po wizycie: po zastrzku pekl jeden pecherzyk, owulacja byla z lewej strony, cialko zolte obecne i plyn w zatoce tez. Takze wszystko pieknie, tylko zeby rezultat byl oczekiwany
Za dwa dni pojde na progesteron. To bedzie 7 lub 8 dpo i zobaczymy co on pokaze. W sobote sa urodziny Meza i korci mnie chociaz tescik zrobic, ale chyba poczekam do poniedzialku do bety, zeby miec wieksza pewnosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:34
Baronowa_83, alicjaaaa lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFiona88 wrote:Wnioski po wizycie: po zastrzku pekl jeden pecherzyk, owulacja byla z lewej strony, cialko zolte obecne i plyn w zatoce tez. Takze wszystko pieknie, tylko zeby rezultat byl oczekiwany
Za dwa dni pojde na progesteron. To bedzie 7 lub 8 dpo i zobaczymy co on pokaze. Niby 9 dpo wypada mi w sobote, czyli urodziny Meza i korci mnie chociaz tescik zrobic, ale chyba poczekam do poniedzialku do bety, zeby miec wieksza pewnosc. -
ciri22 wrote:To rob tylko ten rossmanowski szczesliwy
Tu gdzie jestem nie ma Rossmana Musze kupic to co bedzie w aptece.
No i zobacze jeszcze jaki bedzie wynik progesteronu, bo to moze calkiem odebrac nadzieje.
Baronowa kciuki sie bardzoooo przydadza.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eee fiona trzeba myslec pozytywnie:) ja mialam chwilowy przyplyw energii sciagnelam firanki rzucilam do prania i w miedzyczasie umylam podloge i koniec sil, ciekawe tylko skad wezme sily na te firany teraz:D a na 16;00 do pracy jeszcze na godzinke:D
annielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:eee fiona trzeba myslec pozytywnie:) ja mialam chwilowy przyplyw energii sciagnelam firanki rzucilam do prania i w miedzyczasie umylam podloge i koniec sil, ciekawe tylko skad wezme sily na te firany teraz:D a na 16;00 do pracy jeszcze na godzinke:D
Pozytywne myslenie nie pomoglo Jak sie czyms zajme to przestaje myslec, a jak mam wiecej luzu to juz w glowie jeden temat
[/url]